Andreea Esca, scandal cu o editură. Prezentatoarea TV a răbufnit: „Hai să ne respectăm”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca este revoltată de mesajul campaniei unei edituri, care sugerează că oamenii care se uită la televizor nu ar fi deștepți. 

Andreea Esca s-a revoltat, pe Instagram, după ce o celebră editură, care a publicat cărțile mai multor celebrități, a lansat o campanie care sună cam așa: „cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți”.

Prezentatoarea TV s-a simțit jignită de mesajul editurii și a luat atitudine.

”Dilema mea s-a adâncit când am văzut că sub sloganul: cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți, site-ul publică cu mândrie cărțile unor vedete TV extrem de apreciate la noi în țară. Deci e ok totuși televizorul și pentru oamenii deștepti?! Hai să ne respectăm unii pe alții atunci, indiferent de alegerile unei seri”, a scris Andreea Esca pe Instastory.

 

VEZI ȘI: Andreea Esca, secretul siluetei, la 50 de ani: „Fac asta dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla”

„Trădare din partea unor colegi de breaslă”. Andreea Esca rupe tăcerea despre episodul în care a înjurat în fața camerei 

 

Andreea Esca a avut parte de câteva momente care au pus-o în încurcătură, de-a lungul celor 30 de ani de emisie.

Andreea Esca, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Nici nu e de mirare, având în vedere că mii de români o privesc zilnic, de la ora 19:00, prezentând cel mai important buletin de știri de la PRO TV. 

Vedeta a avut parte, de-a lungul vremii, și de câteva momente mai puțin plăcute, în cariera sa. Într-un interviu pentru Adevărul, prezentatoarea TV afirmă că nu este genul care să țină ranchiună și că a și uitat cum i-au greșit anumite persoane.  

„Sunt oameni care mi-au făcut diverse lucruri foarte rele, iar eu uit complet, chiar uit. Adică în așa fel funcționează mintea mea încât mă întâlnesc cu cineva și încep să vorbesc, apoi altcineva îmi spune: „De ce vorbești cu persona aceasta, nu-ți aduci aminte ce a făcut? Nu, chiar nu-mi aduc aminte. E un sistem de autoapărare care m-a făcut să pot să rezist atâta vreme. Și mai e ceva: cu vârsta, am devenit mult mai tolerantă, pentru că am trecut prin situații și experiențe care m-au făcut să nu mai judec”, a declarat Andreea Esca pentru Adevărul.

 

Pe de altă parte, ea își amintește momentul în care a ajuns pe internet o filmare cu ea, dinaintea jurnalului, în care îi scapă o înjurătură. 

La momentul respectiv, Andreea Esca se pregătea de un nou buletin de știri și a încercat să facă probe de sunet cu producția. Vedeta a uitat că microfonul era deschis atunci când i-a scăpat o înjurătură.

”Vezi că s-a f****t iar asta, că eu aud tot în casca mea”, a spus vedeta Pro TV la acel moment.

 

Acum, vedeta spune că i se pare o trădare din partea colegilor faptul că acel video a fost extrem de comentat, ajungând viral. 

„M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor. Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată. N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa…”, a spus vedeta conform sursei citate anterior.

Cine sunt „colegii de breaslă” la care se referă

Cu ani în urmă, Andreea Esca și-a exprimat supărarea pentru gestul făcut de Mihai Găinușă și Șerban Huidu, la Prima TV, care au râs de gafa ei în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor.

„Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post. Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează. Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău”, a declarat Andreea Esca, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, cu ani în urmă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel