Andreea Bănică, secretul siluetei, la 44 de ani: „Este vorba despre ambiția de a arăta bine cât mai mult”

Data publicării:

Andreea Bănică a dezvăluit modalitatea prin care reușește să se mențină în formă. 

Andreea Bănică se menține într-o formă excepțională la vârsta de 44 de ani. Artista arată impecabil, iar silueta îi este adesea complimentată de fanii care îi urmăresc constant activitatea. Acest lucru s-a întâmplat și ultima dată, când un internaut i-a cerut solistei „secretul” reușitei sale. În acest sens, Andreea Bănică a ținut să evidențieze faptul că un corp frumos, perfect lucrat, nu se mai menține atât de ușor, după o vârstă. Vedeta spune că face destul de multe eforturi pentru a arăta în acest fel. Aceasta are foarte mare grijă la alimentație și nu uită niciodată să treacă prin sala de fitness. 

„Mănânc ce trebuie, cât trebuie și fac sport. Este vorba despre ambiția de a arăta bine cât mai mult. Vârsta nu te ține din sport și alimentație. O dată cu vârsta trebuie să înțelegem că, organismul nostru nu mai reacționează ușor la diete, nu mai consumă cum consumă la tinerețe. Așa că trebuie să îl ajutăm: stimulăm arderile prin exerciții zilnice sau 2-3-4 ori pe săptămână cu un regim de viață sănătos. Știu ce ceea ce spun acum nu prea este normal pentru multi însă, mâncatul excesiv dăunează!

Eu am învățat să mănânc puțin, să îmi iau toți nutrienții ( să suplinesc prin diverse metode), să mănânc dulce cât mai puțin, și să fac sport de 2-3 ori pe săptămână câte 2 ore( antrenamente intensive). Când m-am reapucat de sport făceam de 3-4 ori pe săptămână, însă anul acesta am avut foarte mult de lucru, însă nu m-am oprit! Da, am ambiție să fiu frumoasă pentru mine, familia mea, publicul meu. Timpul ne lipsește tuturor din diverse motive, însă dacă prioritizăm lucrurile care ne interesează și ne gândim puțin la noi vom avea rezultate bune! Doar 15-20-% din populația României face sport...foarte rău.”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

VEZI și: Andreea Bănică, măsuri dure, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen: „Să îi facem să simtă măcar puțin”

 

Ce face Andreea Bănică în fiecare dimineață, deși nu este indicat de către medici

Când vine însă vorba despre obiceiurile nesănătoase, artista recunoaște faptul că nu mănâncă dimineața. Aceasta și-a detaliat recent meniul alimentar, după care se ghidează zilnic. 

“Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat.

Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.

La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt.”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său.‘’Îl uram din tot sufletul’’

Se teme de operațiile estetice

În urmă cu ceva timp, Andreea Bănică a dezvăluit ce părere are despre operațiile estetice. Vedeta spune că și-ar dori să își dacă astfel de intervenții chirurgicale dar se teme mult, așa că amână acest moment.

„Ei, s-ar vedea lucrurile astea (n.r. operațiile estetice), nu mă ascund după deget, nu am de ce să mint. Mă duc la tratamente faciale, îmi hidratez tenul foarte bine, cu tot felul de tratamente cum pot și când am timp tocmai pentru a-mi menține tenul cât mai sănătos și cât mai tânăr. Sunt atâtea tratamente pe care poți să le faci… Dacă m-aș opera, aș spune “am făcut asta.


Nu pot să te mint și să îți zic că nu mi–aș face operație de sân, mi–aș face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastie… După 5 ani în care nu știam dacă să o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi–aș face și eu operații, aș apela la chirurg doar că teama mea este mult prea mare decât dorința”, a dezvăluit Andreea Bănică pentru CIAO.ro

Cea mai rapidă rețetă de ostropel. Adreea Bănică te învață pas cu pas: „Mă veți pomeni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel