Cea mai rapidă rețetă de ostropel. Adreea Bănică te învață pas cu pas: „Mă veți pomeni”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bănică își învață fanii cum să prepare un delicios ostropel de pui.

Andreea Bănică nu este doar una dintre cele mai celebre artiste de la noi din țară, ci și una dintre cele mai desăvârșite gospodine. Vedeta este cu adevărată pasionată de gătit și, chiar dacă concertele și afacerile îi ocupă timp mult, solista își găsește mereu timp liber și pentru a le prepara membrilor familiei ei cele mai delicioase mâncăruri. Pentru a-și inspira și fanii, vedeta postează regulat diferite rețete și în mediul online. Așadar, ultimul fel de mâncare propus de aceasta, care a explicat cum se face pas cu pas, este ostropelul de pui.

Ingrediente:
-2-3 puișori mici
-3 cepe
-pasta de roșii sau bulion
-sare
-piper
-usturoi
-foi de dafin

Mod de preparare:

„Am tocat trei cepe, le călesc puțin, după care adaug puțină apă, ca să se înmoaie. Voi lăsa ceapa cât timp este necesar. După ce am călit ceapa, încep să adaug câte puțină apă, iar după ce scade, mai adaug puțină. Am luat trei puișori, i-am tăiat în bucățele și las puiul să se prăjească, câteva minute, pentru a prinde o culoare gălbuie.

Pentru sos, am pregătit suc de roșii pasate, câteva voi de dafin, piper negru și sare. A venit momentul să adaug roșiile peste carne, completez cu puțină apă, punem sare, iar la final adaug foaia de dafin. 

Usturoiul îl puneți spre final și mai lăsați ostropelul 10 minute pe foc. Dacă faceți și o mămăligă pe care apoi să o prăjiți puțin, mă veți pomeni. Poftă bună!”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

VEZI și: Cum prepară Andreea Bănică cele mai bune bezele. Cântăreața și-a dezvăluit rețeta secretă

 

Andreea Bănică își construiește vilă de lux cu piscină

Pe lângă proiectele pe care le are în desfășurare, vedeta se pregătește și să se mute într-o nouă locuință, pentru care își dedică extrem de mult timp în prezent. 

”Este bine, am luat această decizie pentru că așa am vrut, o schimbare. Ne-am organizat spațiul așa cum ne-am dorit noi. Când ne-am mutat în casa în care stăm eram doar noi doi, iar acum suntem patru, iar atunci ne trebuiau mai multe, nu neapărat spații, dar utilitate mai mare. E tot în același loc”, ne-a spus Andreea Bănică, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

VEZI și: Ce face Andreea Bănică în fiecare dimineață, deși nu este indicat de către medici. Artista a dezvăluit secretul siluetei de invidiat: „Așa este organismul meu setat”

„Vom avea și piscină”

Vedeta va avea și o piscină, care va pleca chiar din foișor și va ajunge până în gard. Cei doi parteneri speră ca la începutul anului viitor totul să fie gata, astfel încât să-și înceapă noua viață.

”Încă nu ne-am mutat, încă suntem la stadiul de aranjat casa, de șantier, de tot. Avem un proiect de design. Vom avea și piscină. Sperăm că anul viitor să ne mutăm, prima lună, a doua lună. În perioada asta nu prea se mai poate preconiza nimic, nimic nu mai e la fel și nimic nu mai ține de noi, doar de oamenii care se ocupă să facă treburile astea.

Nu e o casă neapărat mult mai mare, e același tip de casă în același cartier, doar că am reamenajat-o puțin altfel ca să fie practică pentru noi și utilă. Cealaltă casă am vândut-o”, a mai zis Andreea Bănică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel