Andreea Bălan, motivul pentru care ar trebui să nu fii într-o relație: „Nu oglindirea cu celălalt, nu nevoia de celălalt”

Data publicării:

„Dacă nu ai o claritate asupra emoțiilor tale, riști să dai vina pe partener”.

Andreea Bălan are o nouă emisiune în care vorbește publicului său despre experiențe de viață, dar unde oferă și sfaturi pentru fel de fel de situații. Fiind vorba despre un astfel de episod, artista a spus câteva cuvinte despre oamenii care se implică într-o relație, imediat după ce au ieșit din alta.

Abordând o temă foarte discutată de public, Andreea Bălan reușește să își prezinte punctul de vedere asupra situației menționate, oferind și câteva sfaturi acelora care se identifică cu subiectul abordat de cântăreață.

Vezi și: Andreea Bălan l-ar fi „văzut” pe Victor Cornea în una dintre meditațiile ei. La ce concluzie a ajuns vedeta: „Îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple”

Ea pune accentul pe cunoaștere sinelui, trăgând un semnal de alarmă asupra acelora care nu-și acordă timpul necesar pentru a dobândi cel puțin o imagine de ansamblu în legătură cu sinele lor.

Prin urmare, potrivit Andreei, „Nu ai cum să te cunoști cu adevărat, dacă ești non-stop în relații”. Acest lucru poate dăuna, spune vedeta, pe termen lung.

De aceea, sfatul ei este să petreci o perioadă singur, în care să reflectezi la sinele tău, iar „oglindirea și nevoia” cu un partener nu ar trebui să facă parte din tot procesul:

„Trebuie să ai și o perioadă, de un an, de doi, de trei, să fii și singur. Nu oglindirea cu celălalt, nu nevoia de celălalt. Să trăiești viața din plin fără a fi într-o relație de iubire. Astfel, reușești să te cunoști pe tine.”

Vezi și: Trucurile prin care Andreea Bălan se menține în formă, la 39 de ani: „Nu am voie să nu arăt bine”

Artista sugerează că drumul cel bun ar fi fericirea deplină, dar fără a fi într-o relație, punct în care, tocmai, am fi pregătiți în ceea ce privește o legătură amoroasă.

Tot cu privire la acest aspect, ea mai menționează că este foarte important „să știm ce vrem, deoarece atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim să atragem”. În acest fel, ar exista o probabilitate destul de mare ca alegerea partenerului nostru să nu fie motivată de cele mai sincere sentimente, ci de propriile „carențe”.

Mai departe, Andreea Bălan argumentează și mai mult cele menționate mai devreme: „În momentul în care avem o anumită vibrație, noi vom atrage un partener pe aceeași vibrație, pe aceeași energie. Dacă noi ne ridicăm vibrația, partenerul nici nu poate ajunge la tine, dacă e foarte jos.”

Riscul pe care îl prezintă ea constă în eventualitatea în care vom blama partenerul pentru „trecutul” propriu, în loc să avem o situație de sine conformă cu prezentul:

„Dacă nu ai o claritate asupra emoțiilor tale, riști să dai vina pe partener. Dacă nu știi teoria 90% trecută, 10% prezent, într-o ceartă sau discuție poți pune toată vina pe partener, nerealizând că, de fapt, 90% e din trecut, din copilărie, atunci când părinții ți-au făcut ceva sau te-au rănit, iar tu, în prezent, proiectezi toată durerea din trecut pe partenerul tău.

Fiind singur o perioadă de timp, începi să ai claritate, începi să te cureți cumva de bagajul trecutului, reușim să ne înălțăm, iar când intrăm într-o relație, nu mai proiectăm pe partener durerile noastre din trecut.”

 

 

Vezi și: Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel