Anca Țurcașiu, schimbare radicală în viața sa: „Mă gândesc foarte serios în viitor să..”

Data publicării:

Anca Țurcașiu le-a dezvăluit fanilor, la început de an, ce schimbare are de gând să facă în viața sa, pe viitor. 

Anca Țurcașiu este adepta destinațiilor cât mai exotice și mai calde, când vine vorba de vacanță. Acest detaliu poate fi observat de oricine care aruncă o privire pe profilul de Instagram al vedetei, unde sunt extrem de multe fotografii în costum de baie, de la malul mării. Dacă de sărbători, actrița a ales să stea în țara natală pentru a-și termina proiectele pe care le avea în curs de desfășurare, acum a plecat să se relaxeze timp de trei săptămâni în Thailanda. În acest sens, îndrăgita artistă ia în considerare să se mute definitiv din România, pe parcursul sezonului rece, în favoarea traiului dintre-o țară exotică. 

„Am ales anul ăsta o altfel de vacanță. Trei săptămâni într-un apartament, ca și cum aș locui aici....( și tot mi se pare puțin..). Să mă gospodăresc cu hrană, cu transportul, cu toate. Vreau să trăiesc această experiență. Pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viața mea.... Vom vedea ce va fi... Acum doar vreau să mă bucur de fiecare clipă. Sunt foarte obosită acum. Urați-mi vise frumoase!! Vă îmbrățișez!”, a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu, pe rețelele de socializare.

Poate te interesează și: Anca Țurcașiu, în război cu nutriționiștii: „Mă apucă nervii. Toată lumea ne învață ce să mâncăm”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Cu ce probleme se confruntă actrița, la vârsta de 52 de ani

Anca Țurcașu se menține într-o formă fizică de invidiat, la vârsta de 52 de ani. Îndrăgita actriță are un stil de viață foarte echilibrat, cu ajutorul căruia încearcă să-și țină tenul cât mai departe de riduri și talia cât mai subțire. Totuși, problemele de sănătate sunt inevitabile după o anumită vârstă, recunoștea ea recent.

„De la o vârstă toată lumea începe să cam scârțâie, trebuie să recunoaștem asta! Accidentele sunt inevitabile. Am avut și eu un picior rupt în vara anului trecut. Am avut o dublă ruptură de rotulă și am stat cu orteză șase săptămâni.

Am avut nevoie de recuperare vreo 3-6 luni și nu a fost deloc ușor până când piciorul și-a recăpătat funcționalitatea la capacitatea lui maximă. Nu contează ce s-a întâmplat, a fost un accident, cazi în genunchi, cazi, pur și simplu!”, a mai spus actrița, potrivit click!.

Citește și: Anca Țurcașiu, rețetă delicioasă de spanac: „Un deliciu. Mâncarea mea preferată”. Îl pot savura și cei care țin post

Anca Țurcașiu, vegetariană de peste 20 de ani

Unul dintre cele mai importante secrete ale Ancăi Țurcașiu este faptul că actrița este vegetariană de peste 20 de ani. Așadar, vedeta nu mai vede acest lucru ca pe o dietă, ci ca pe un adevărat stil de viață, fără de care nu se mai vede trăind. 

„E un stil de viață, nu este o dietă.  Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

VEZI și: Anca Țurcașiu, aspru criticată, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă: „De-a dreptul penibil. Only fans sau video chat?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel