Anca Țurcașiu, aspru criticată, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă: „De-a dreptul penibil. Only fans sau video chat?”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu a fost criticată de fani, după ce s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare.

Anca Țurcașiu se menține într-o formă de invidiat, la vârsta de 52, iar faptul că vedeta se mândrește cu silueta ei perfectă nu mai este un secret pentru nimeni. Aceasta pozează extrem de des pe rețelele de socializare în diferite ipostaze provocatoare, care o ajută să se claseze, în continuare, printre cele mai atrăgătoare femei de la noi din țară. Extrem de mulți fani îi apreciază, de fiecare dată, fizicul tras prin inel și abdomenul perfect sculptat, însă se pare că frumoasa actriță nu este ocolită nici de comentariile negative. Recent, vedeta s-a afișat pe rețelele de socializare într-un pat, îmbrăcată cu dresuri negre și doar un body. Un internaut a considerat această ipostază a fi extrem de nepotrivită, pentru vârsta sa, acuzând-o pe vedetă că urmează să se alăture platformelor destinate adulților.

„Criza vârstei iși spune cuvântul, de-a dreptul penibil ....toti care se-nbulzesc mai rău ca la videochat vin să-și exprime "admirația"....care e următorul subnivel? Only fans sau video chat?”, a fost mesajul primit de îndrăgita actriță. 

Recunoașteți personajul. A devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut goală în filmul ”Miss Litoral”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

 

Cum reușește să se mențină actrița în formă

În urmă cu ceva timp, Anca Țurcașiu vorbea în cadrul unui interviu despre cum reușește să se mențină în formă. Sportul, dar și disciplina, contribuie la rezultatele de invidiat ale vedetei.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a spus actrița recent pentru Click!.

VEZI și: Anca Țurcașiu a apelat la psiholog, după divorț: ”Nu mi-a fost ușor. Am avut nevoie de sprijn”

 

Anca Țurcașiu este vegetariană de aproximativ 20 de ani

O influență foarte mare pentru silueta ei o mare are și stilul de viață, care este unul foarte sănătos. Anca Țurcașiu este vegetariană de aproximativ 20 de ani. Chiar dacă aceasta refuză să mai mănânce carne complet spune, în același timp, că nu recomandă neapărat acest stil de viață, care nu este pentru oricine.

„E un stil de viață, , nu este o dietă.  Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

Așadar, meniul dintr-o zi al vedetei este unul foarte echilibrat, bazat doar pe alimente sănătoase.

„Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”, a mărturisit Anca Țurcașiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel