Anca Țurcașiu, rețetă delicioasă de spanac: „Un deliciu. Mâncarea mea preferată”. Îl pot savura și cei care țin post

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Țurcașiu le-a dezvăluit fanilor cum trebuie să gătească rețeta sa preferată de spanac.

Anca Țurcașiu se menține într-o formă excepțională, la vârsta de 52 de ani. Îndrăgita actriță este vegetariană de aproximativ 20 de ani și acordă o atenție sporită nu doar alimentației, cât și sportului. Pentru a-și inspira cât mai mult comunitatea și pentru a le oferi cel mai bun exemplu de „Așa da”, vedeta postează regulat și în mediul online anumite sfaturi, antrenamente din sala de fitness sau chiar și rețete. Același lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când artista le-a dezvăluit fanilor cum să pregătească o rețetă delicioasă de spanac. Mai mult, Anca Țurcașiu spune că acesta este preparatul ei favorit, pe care l-a gătit în doar trei minute. 

„Bun găsit,  mi s-a făcut foame, așa că aveam o pungă de spanac pe care o decongelasem de aseară, am pus-o într-o tigaie cu două picături de ulei, nu exagerez, doar două picături, cu niște mirodenii, adică sare, niște verdețuri, praf de usturoi, câteva legume deshidratate bio și cam asta e. Am dat într-un clocot și în trei minute masa mea a fost gata. Trebuie să vă spun că spanacul este mâncarea mea preferată. La final i-am pus capacul, am adăugat puțină zeamă de lămâie și a fost un deliciu alături de ciupercuțele pe care le aveam pregătite de ziua precedentă. Poftă bună!”, le-a transmis actrița fanilor săi, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Anca Țurcașiu, aspru criticată, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă: „De-a dreptul penibil. Only fans sau video chat?”

 

Anca Țurcașiu, vegetariană de 20 de ani

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Anca Țurcașiu a decis să devină vegetariană, lucru care și-a pus extrem de mult amprenta asupra siluetei sale. Vedeta nu mai numește asta o „dietă” însă, ci un adevărat stil de viață, după care se ghidează în fiecare zi. Aceasta a ales să meargă pe acest plan alimentar, în urma unor articole pe care le-a citit, când a înțeles faptul că produsele pe bază de carne nu au la fel de multe beneficii, cât dezavantaje, asupra corpului uman.

„E un stil de viață, ,nu este o dietă.  Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

Recunoașteți personajul. A devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut goală în filmul ”Miss Litoral”

„Nu mai consum apă din comerț”

Un alt truc folosit de actriță, prin care reușește să se mențină veșnic tânără, este faptul că nu mai consumă deloc apă din comerț. Ana Țurcașiu folosește doar un tip special de apă, lipsită de orice fel de impuritate.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază  toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.”, a declarat Anca Șurcașiu potrivit click.

Mai mult, datorită acestei ape, actrița spune că nu mai este nevoită nici să folosească crema de corp, întrucât are efecte de-a dreptul miraculoase. 

"Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.", a mai spus Anca Turcașiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel