„Nu m-am îngrijit toată viața mea”. Anca Țurcașiu, secretul frumuseții, la 53 de ani: „M-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu” VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Țurcasiu, foto Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Anca Țurcasiu, foto Spectacola

Anca Țurcasiu, în vârstă de 53 de ani, spune că nu a avut niciodată grijă de ea și că abia acum s-a regăsit și a început să acorde importanță ritualurilor de îngrijire, atât de la interior, cât și de la exterior.

Am întâlnit-o pe Anca Țurcașiu la evenimentul Viva Party. Vedeta a întors toate privirile în momentul în care a pășit pe covorul roșu, astfel că am întrebat-o cine a ajutat-o să obțină look-ul fabulos, dar și care sunt secretele ei în materie de frumusețe și siluetă. 

 

VIDEO: 

 

„La păr au contribuit prietenele mele de la salonul la care merg de o viață. De machiaj s-a ocupat Ioana, o fată extraordinar de drăguță, iar ținuta mea este semnată Andreea Veneciuc. Este simplă și cred că mă caracterizează, pentru că Andreea face lucrurile să pară așa spectaculoase prin simplitate, prin normalitate, accesorizând ceva ca să iasă în evidență. Mă simt foarte bine în această ținută, ca în toate ținutele create de Andreea”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Spectacola. 

 

Anca Țurcașiu are un adevărat ritual de bronzare

Artista ne-a mărturisit că toată vara o va petrece la mare, unde va întreține atmosfera într-un local de lux. Astfel că am întrebat-o cum se protejează de sore și care este secretul bronzului perfect.

„Stau la soare doar după ora 4 sau până în ora 10. Dacă stai până în ora 10 și după ora 4, nu ai nevoie de nicio protecție și atunci mă bronzez cât mai corect și rămâne și bronzul acolo, pentru că nu este pielea agresată de către soare”, ne-a mărturisit artista. 

 

Anca Țurcașiu: Acum am început să am grijă de mine, m-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu, încerc să-i dau hrană în fiecare zi

 

Mai mult, vedeta spune că nu are prea multe secrete de frumusețe și că abia acum învață să își îngrijească trupul, dar și sufletul. 

„Nu m-am îngrijit toată viața mea. Niciodată nu am avut grijă de mine. Am călărit drumurile patriei cu bagajele în spinare, până la 3 dimineața, toată viața mea. Nu am avut grijă de mine, recunosc. Acum am început să am grijă de mine, m-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu, încerc să-i dau hrană în fiecare zi. Frumusețea vine din atitudine, vine din expresie, din fericire. Un om fericit este frumos întotdeauna”, a mai spus vedeta.

 

 

Face sport de 5 ori pe săptămână

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă, Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel