Anca Țurcașiu, adevărul despre mariajul cu Cristian Georgescu. Marele regret al artistei: „Veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună”

Data publicării:
Anca Țurcasiu, foto Spectacola
Descriere foto: Anca Țurcasiu, foto Spectacola

Anca Țurcașiu a vorbit despre mariajul cu medicul Cistian Georgescu și despre regretul pe care îl are, după cei 23 de ani de căsnicie.

Anca Țurcașiu este foarte apreciată pentru aparițiile cu bun-gust pe care le are în public. Ea a avut o relație de 23 de ani cu medicul Cristian Georgescu, iar după acesta a rămas cu anumite gânduri nerezolvate. De aceea, actrița a apelat la un preot și un psiholog pentru a putea trece peste relația cu fostul soț.

Totuși, la momentul actual, artista este mai bine ca niciodată, iar fanii o apreciază la fiecare apariție în public.

Regretul care a făcut-o să-i pară rău timp de 23 de ani

Vedeta  explică regretul pe care l-a avut din cauza relației îndelungate. Aceasta consideră că nu a avut suficientă grijă de sine. În primul rând, Anca se îngrijea de familie, iar pe de altă parte muncea foarte mult pentru a-și menține cariera. După cum explică și vedeta, o zi se derula pe repede înainte pentru aceasta. Deși pentru gospodinele care și lucrează, și au grijă de casă poate părea ceva la ordinea zilei, pe actriță a dus-o  la epuizare.

„N-am avut grijă de mine, să știi… până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 ani, nu am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, e singurul meu regret. Că n-am avut grijă pentru că munceam îngrozitor de mult… veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună, că trebuie eu să le fac pe toate. Dar, de la momentul acela, vreau să-ți spun că viața mi s-a schimbat radical. Eu sunt cred că 80% sunt altă persoană', a mărturisit Anca Țurcașiu Adinei Alberts, potrivit Viva.

Simplitatea o caracterizează

În cadrul unui eveniment monden, artista a vorbit pentru Spectacola despre ținuta sa extraordinară cu care și-a făcut apariția. Apariția i-a fost foarte apreciată.

„La păr au contribuit prietenele mele de la salonul la care merg de o viață. De machiaj s-a ocupat Ioana, o fată extraordinar de drăguță, iar ținuta mea este semnată Andreea Veneciuc. Este simplă și cred că mă caracterizează, pentru că Andreea face lucrurile să pară așa spectaculoase prin simplitate, prin normalitate, accesorizând ceva ca să iasă în evidență. Mă simt foarte bine în această ținută, ca în toate ținutele create de Andreea”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Spectacola. 

Cum stă Anca la plajă fără să folosească protecție solară

Actrița a dezvăluit secretul pentru un bronz perfect care nu necesită protecție solară.

„Stau la soare doar după ora 4 sau până în ora 10. Dacă stai până în ora 10 și după ora 4, nu ai nevoie de nicio protecție și atunci mă bronzez cât mai corect și rămâne și bronzul acolo, pentru că nu este pielea agresată de către soare”, ne-a mărturisit artista. 

Ar vrea să dea timpul înapoi?

Vedeta mai spune că nu a avut suficientă grijă de ea. Dacă ar da timpul înapoi, probabil ar face altfel lucrurile.

„Nu m-am îngrijit toată viața mea. Niciodată nu am avut grijă de mine. Am călărit drumurile patriei cu bagajele în spinare, până la 3 dimineața, toată viața mea. Nu am avut grijă de mine, recunosc. Acum am început să am grijă de mine, m-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu, încerc să-i dau hrană în fiecare zi. Frumusețea vine din atitudine, vine din expresie, din fericire. Un om fericit este frumos întotdeauna”, a mai spus vedeta.

Efortul fizic, stâlp de rezistență 

Anca mai dezvăluie că sportul a ajutat-o să-și creeze o disciplină proprie. Astfel, efortul fizic a reușit s-o facă să treacă mai ușor prin toate dificultățile vieții.

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a mai spus aceasta.

 

Puteți viziona interviul integral aici: 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel