Anca Serea, enervată de lipsa lui Adi Sînă. Vedeta e extenuată: „Am ajuns la capătul puterilor”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Anca Serea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Anca Serea

Anca Serea dezvăluie greutățile prin care este nevoită să treacă. Aceasta recunoaște că a ajuns la capătul puterilor ca mamă. Cei șase copii sunt în grija exclusivă a sa.

Anca Serea este una dintre vedetele din România, iar relația sa cu Adi Sînă reprezintă unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. De altfel, cei doi au o familie numeroasă, ei având șase copii. Patru dintre ei sunt proveniți din fosta relație a Ancăi. Cei doi au o viață fericită, fiind cunoscuți drept unul dintre cele mai fericite cupluri din România. Cu toate acestea, cu ocazia unui eveniment monden, Anca Serea a explodat cu referire la greutățile pe care le are acum.

Vezi și: Anca Serea și copiii săi se confruntă cu probleme de sănătate. Ce dignostic au primit din partea medicilor: "E îngrozitor! Suntem pe tratament toți!"

Este supărată ca merge în sejur în Europa

Vedeta este obosită deoarece soțul său este foarte mult timp plecat de acasă, iar grija celor șase copii o extenuează. Ea este acum cu copiii la mare, iar ulterior, vor pleca într-un sejur prin Europa cu trenul, doar mama și copiii. Diva se plânge de faptul că trebuie să facă sejurul prin Europa, după care va pleca cu Adi pe Coasta de Azur, din Franța. Ea spune că e extenuată cu toate acestea.

„Sunt cu copiii, acum, la mare, pentru o săptămână și apoi plecam repejor cu toții într-un tur al Europei: Viena-Frankfurt-Londra -Paris, cu trenul, bineînțeles. Se știe că eu nu merg cu avionul că mi-e frică, nu mi-am învins încă această frică. E o vacanță, însă, doar mama și copiii”, ne-a povestit dezamăgită Anca Serea, la un eveniment monden, potrivit Click!.

Vezi și: Maria Cârneci, regula de aur pentru nepoții ei: „Să gândească precum croitorul: de zece ori și să taie o singură dată”

Vezi și: Anca Serea a dezvăluit care este venitul colosal pe care-l câstigă din online. Ce spune vedeta: „Contabilitatea mi-o ține cineva. Eu sunt un om larg la mână”

A ajuns la capătul puterilor

De asemenea, Anca Serea este indignată de mesajele pe care le mai lasă soțul său ep platformele de socializare în care spune cât de dor îi este de familie. Ea susține că artistului îi este bine, iar greul îl duce ea, acasă, cu copiii.

„ Adi se vaită că nu poate fără noi?! E, pe naiba! Hai să nu mă enervez acum! E liniștit și e bine el! La mine e problema mare!

El e relaxat, e bine merci acolo unde e! Fără stres, fără copii pe cap, fără nevastă! Cam cum vă imaginați voi, care e, de fapt, realitatea?! Cine e mai bine: eu sau el?! El e cu treaba lui și eu sunt cu treaba altora!

Greul pică pe mine! Am obosit! Nu mai pot! Trebuie să mărturisesc că nu sunt deloc într-o perioadă foarte bună. Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!”, ne-a mărturisit Anca, care se pare că a ajuns la capătul puterilor.

Cu toate acestea, vedeta abia a fost în vacanță în Florența, în Italia. Diva speră ca soțul său să se țină de cuvânt cu referire la vacanța promisă în august.

„Noi doi am avut o vacanță de cuplu în martie, la Florența, în Italia. Vom pleca pe Coasta de Azur, dar undeva prin august doar noi doi. Mi-a facut el o surpriză! Sper să rămână așa!”, a mai dezvăluit Anca Serea.

Vezi și: Suma uriașă pe care Anca Serea o câștigă pe an, ca influencer: „Pot să-mi întrețin familia. Un pic mai mult de...”

Vezi și: Cum se menține Anca Serea în formă, după șase nașteri: „Am avut probleme de sănătate destul de grave din cauza alimentației” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel