Suma uriașă pe care Anca Serea o câștigă pe an, ca influencer: „Pot să-mi întrețin familia. Un pic mai mult de...”

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Serea spune că sumele pe care le câștigă ca și influencer sunt foarte generoase și îi permit să-și întrețină familia.

Anca Serea s-a retras de ceva timp din televiziune, întrucât nu mai reușea să se împartă între viața de familie și cariera profesională. Cu toate acestea, este nevoie de finanțe destul de mari pentru a întreține o asemenea familie numeroasă, însă se pare că vedeta câștigă, în continuare, sume impresionante de bani, doar din activitatea pe care și-o desfășoară în mediul online. Așadar, fosta prezentatoare spune că și-ar putea întreține cu ușurință întreaga familie, doar de una singură.

„Suficient de bine și de mulți încât să pot să zic că aș putea să îmi întrețin familia deocamdată. Da, familia care este numeroasă și pentru asta le mulțumesc tuturor care îmi sunt alături de mine în povestea asta, agențiilor care îmi propun de fiecare dată și clienților care mă angajează într-un proiect.

Și da, este un val și am un mare respect și pentru influencerii tineri și pentru cei care sunt de vârsta mea. Cred că în domeniul în care activăm noi este loc pentru toată lumea și nu am un model pe care îl urmez. Deci un pic mai mult de 100.000 de euro pe an aș spune. Da, un pic mai mult, dar să știi că contabilitatea mi-o ține cineva. Și eu sunt un om larg la mână, nu stau să controlez.”, a dezvăluit Anca Serea, potrivit libertatea.

Te-ar putea interesa și: Cum se menține Anca Serea în formă, după șase nașteri: „Am avut probleme de sănătate destul de grave din cauza alimentației” / EXCLUSIV

 

Care este tariful Ancăi Serea pentru o postare făcută pe Instagram

Anca Serea spune că meseria de influencer este  opțiune extrem de bună atât pentru tinerii care-și doresc să activeze în acest domeniu, cât și pentru persoanele ce au mai multă experiență de viață, ca ea. Vedeta spune că nu are un tarif standard pentru postări și acceptă, de regulă, toate proiectele care i se propun. 

„Cred că de două ori pe an când vin impozitele de plătit atunci mă izbesc, atunci mă izbește trenul. Zic chiar am cheltuit atât de mult? Sau am câștigat chiar atât de mult? Doamne, Dumnezeule, 19% impozite și mai am și niște angajați. Conversația asta o am de două ori pe an cu doamna contabilă.

Este o meserie nouă, care a luat amploare. Nu știu dacă să spun că eu câștig mult sau puțin. Câștig pe măsura activității unui om de 20 și ceva de ani. Sunt convinsă că sunt alți oameni care… Eu nu am niște tarife fixe, eu accept în general toate proiectele care mi se propun pentru că sunt super recunoscătoare fie că sunt pe o sumă mai mică sau mai mare.”, mai spune vedeta pentru sursa citată.

VEZI și: Anca Serea ar trece peste infidelitatea din cuplu: „Astea sunt nimicuri”. Vedeta i-ar ierta orice lui Adi Sînă

 

„Sunt proiecte care sunt foarte bănoase”

Tocmai din cauza faptului că vedeta nu și-a fixat un preț fix, suma lunară de venit poate fi și ea diferită de la o lună, la alta. Însăși Anca Serea spune că unele campanii pot fi extrem de generoase, în timp ce altele sunt ceva mai modeste. 

„Le mulțumesc de fiecare dată și sunt recunoscătoare pentru că s-au gândit la mine. Până la urmă, dintr-o mare de fete frumoase și de alte mămici mă aleg pe mine. E cea mai mare mulțumire. Dar da, sunt proiecte care sunt foarte bănoase și proiecte mai puțin. Nu o fac pentru bani, cred că lucrurile s-au legat și e un mare avantaj”, a mai dezvăluit soția lui Adi Sînă.

VEZI și: Care este numele Ancăi Serea, din buletin: „Oamenii au zis că sunt băiat”. Foarte puțină lume știe



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel