Anamaria Prodan, adevărul despre împăcarea cu Laurențiu Reghecampf: „Îl las pe el să aleagă ce va face în continuare”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Cum arată relația dintre Anamaria Prodan și Reghecampf după împăcarea acestora ca părinți. Impresara FIFA  îl laudă pe fostul soț când vine vorba despre activitatea profesională. Anamaria mărturisește cum vede lucrurile față de Reghe în chestiunea copiilor lor.

Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a devenit una dintre relațiile cele mai controversate din showbizul românesc în ultimul timp. Cei doi au trecut prin momente furtunoase în ultimele luni, iar Anamaria nu a fost foarte silențioasă în privința despărțirii de la acel moment. Deși a durat puțin, cei doi au ales să se împace pentru binele copiilor, iar relația lor continuă din punctul în care au lăsat-o acum nu foarte multă vreme. Nu este vorba despre o împăcare ca iubiți, ci ca părinți.

Cum își laudă fostul soț

Fostul antrenor de la FCSB nu este în toane foarte bune cu echipa actuală, și anume azerii de la Neftchi Baku. Astfel, viitorul profesional al vedetei este pus sub semnul incertitudinii. Mai multe informații au fost dezvăluite de către fosta sa parteneră, Anamaria Prodan.

„Nu pot comenta nimic despre soarta lui Reghecampf! Îl las pe el să aleagă ce va face în continuare, dar știu sigur că e un antrenor foarte bun și avea întotdeauna, oferte, cu siguranță!”, a precizat Anamaria Prodan, conform Playtech.

Vezi și: Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de fostul iubit. Ce mesaj a transmis impresara: „Luați exemplu de la noi”

Vezi și: Anamaria Prodan aruncă bomba: „M-am împăcat cu fostul meu soț. Timpul vindecă orice rană"

Îl vrea pe Reghe lângă copii

Aceasta a mai adăugat că este în relații bune cu Reghecampf prin prisma faptului că este tatăl copilului ei. Aceasta dorește ca tatăl să fie în preajma fiicei și să aibă o contribuție activă ca prezență, și nu numai, în viața mezinei.

„E tatăl copilului meu și cred mult în el, în ciuda celor întâmplate între noi. E fostul meu soț, dar e și prietenul meu și al familiei noastre”, a mai spus Anamaria Prodan, alegându-și cu destulă atenție cuvintele, potrivit Playtech.

Vezi și: Anamaria Prodan a început organizarea propriei înmormântări: „Mi-am ales și ce sicriu o să am. Trebuie aranjată pas cu pas”

Vezi și: Anamaria Prodan, prin oraș cu dricul: "Trebuie să fac perfecțiune și din moarte"

Cum arată relația lor după împăcarea ca părinți

Anamaria Prodan vorbește cu fostul soț pentru binele copilului lor, dar și în legătură cu ceilalți copii de care are grijă impresara FIFA. De asemenea, vedeta menționează că Reghecampf va rămâne mereu în sufletul familiei ei și că timpul va vindeca orice rană.

"Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană.

Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine. Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel.
Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu.", a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii  ,,Fiță cu Adiță".

Vezi și: Carmen Harra, previziuni neașteptate despre Anamaria Prodan. Ce se va întâmpla cu impresara după despărțirea de Flavius Nedelea: ”Există o a treia căsătorie”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel