Carmen Harra, previziuni neașteptate despre Anamaria Prodan. Ce se va întâmpla cu impresara după despărțirea de Flavius Nedelea: ”Există o a treia căsătorie”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra și Anamaria Prodan, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra și Anamaria Prodan, instagram/ colaj foto Spectacola

Carmen Harra a prezis ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan, după despărțirea de Flavius Nedelea. 

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Anamaria Prodan radia de fericire și declara sus și tare că este mai împlinită ca oricând, la brațul noului ei partener de viață. Celebra impresară nu și-a dorit să dezvăluit din prima identitatea afaceristului, însă, în final, aceasta și-a oficializat prima relație, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă îl caracteriza a fi un „om minunat” pe Flavius Nedelea sau un bărbat  care „nu a trăit între amante”, făcând o aluzie subtilă la fostul partener de viață, se pare totuși că fericirea nu durează o eternitatea, iar cei doi și-au spus deja „adio”. Cel care a dat vestea neașteptată a fost chiar bărbatul, care spune că deși relația de dragoste dintre ei doi s-a încheiat, cea de prietenie va rămâne în continuare una specială.

Carmen Harra, previziuni neașteptate despre Anamaria Prodan după despărțirea de Flavius Nedelea

După ce Anamaria și Flavius Nedelea au decis să meargă pe drumuri separate, Carmen Harra a făcut previziuni neașteptate despre viitorul impresarei. Celebra clarvăzătoare a declarat că vedeta va avea parte de cea dea treia căsătorie, care va fi de lungă durată și de bun augur. 

"Este o învingătoare, extrem de puternică, este o femeie care se naște să aibă forța materială. Este un om care renaște de trei ori din cenușă, este foarte greu să fie învinsă, reușește să se ridice la suprafață de câte ori este învinsă. Cifra ei karmică, 3, este simbolul cel mai puternic al familiei, al echilibrului, de aceea are și trei copii. Este evident că ea își va reface viața, că va fi din nou fericită, că este o femeie balansată, puternică, căreia nimic nu îi stă în cale. La ea există o a treia căsătorie. Aceasta va fi de durată și de bun augur. Lucrurile vor merge într-o direcție pozitivă pentru Ana.", a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Cum a anunțat Anamaria Prodan despărțirea de Flavius Nedelea

Anmaria Prodan și Flavius Nedelea au decis să pună punct relației lor, la nici o lună de la oficializarea acesteia. Deși au luat această decizie, impresara a continuat să folosească doar cuvinte de laudă la adresa fostului iubit. 

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de to ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!” ,  a fost mesajul prin care Anamaria Prodan a anunțat despărțirea de Flavius Nedelea.

Citește și: Ipostaza neașteptată în care s-a afișat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu, la o zi după despărțirea de Flavius Nedelea

Anamaria Prodan, în costum de baie, pe străzile din București. Impresara a stârnit imaginația privitorilor/ FOTO

Defectul Anamariei Prodan, dezvăluit de un numerolog celebru: „Poate să piardă bani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel