Anamaria Prodan aruncă bomba: „M-am împăcat cu fostul meu soț. Timpul vindecă orice rană"

Data actualizării: | Data publicării:

După luni de zile de scandal, vorbe grele și acuzații de neimaginat, Anamaria Prodan anunță că s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea ,,Fiță cu Adiță", unde a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Laurențiu Reghecampf. Un mariaj de 13 ani s-a destrămat subit, neașteptat în ochii publicului, după ce, luni la rând, cei doi au negat că relația lor ar fi avut probleme, ba chiar pozau în familia perfectă. 

Bulgărele minciunii s-a spart în mii de bucățele, Anamaria Prodan rămânând cu inima frântă, dar și cu dorința de răzbunare, după ce soțul ei a părăsit-o pentru o femeie mai tânără - Corina Caciuc, femeia cu care Laurențiu Reghecampf are în acest moment o relație, și cu care are și un copil, născut în urmă cu câteva luni. 

S-au scris râuri de pagini despre povestea lor, despre războiul lor, despre cuvintele grele pe care și le-au aruncat. Când poate nimeni nu mai întrevedea o împăcare, Anamaria Prodan dezvăluie că a uitat toată durerea provocată de fostul soț și că a îngropat securea războiului, de dragul fiului pe care îl au împreună. 

VEZI ȘI: Carmen Harra, previziuni neașteptate despre Anamaria Prodan. Ce se va întâmpla cu impresara după despărțirea de Flavius Nedelea: ”Există o a treia căsătorie”

 
"Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană.

Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine. Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel.
Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu.", a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii  ,,Fiță cu Adiță", potrivit WowBiz

VEZI ȘI: Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf, după ce a recunoscut că este într-o nouă relație: „Singura mea durere e că fostul soț...”


Ar relua relația romantică cu Reghe?

"Am învățat să trăiesc în prezent. Nu știu ce o să fie în viitor. Toată viața mea am trăit în viitor, nu am trăit momentul. Aveam grijă ca Reghe să fie perfect, eu, copiii. Acum trăiesc clipa, fiecare secundă, ca și cum ar fi ultima. Nu mă gândesc dacă o să vină Reghe acasă, dacă mă împac cu el. Nu știu.", a mărturisit Anamaria Prodan, la Fiță cu Adiță.

 

VEZI ȘI: 2023, anul divorțurilor în showbiz-ul românesc. Carmen Harra, avertisment: „Urmează ani de încercare. Din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel