Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de fostul iubit. Ce mesaj a transmis impresara: „Luați exemplu de la noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook
Descriere foto: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook

Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu o nouă fotografie alături de fostul iubit, Flavius Nedelea. 

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan se declara o femeie împlinită și fericită, în brațele lui Flavius Nedelea. Impresara a ținut o perioadă relația departe de ochii curioșilor, ulterior luând decizia de a face publică povestea de dragoste pe care o trăiește alături de noul iubit. Vedeta avea doar cuvinte de laudă la adresa lui Flavius Nedelea, motiv pentru care nimeni nu se aștepta ca relația lor să se sfârșească așa repede.

Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de fostul iubit

Deși au decis să o ia pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de prietenie. Recent, Anamaria Prodan a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de Flavius Nedelea. Vedeta a transmis și un mesaj în care a ținut să specifice că între ea și fostul iubit a rămas o relație foarte strânsă și i-a sfătuit pe fani să le urmeze exemplul. 

„Noi doi vom sta la aceeași masă forever (n.r pentru totdeauna) Luați exemplu de la noi și rămâneți cu cei ce au adus lumină în inimile voastre, suflete lipite și prieteni pe viață. Love you (n.r te iubesc), Flavius Nedelea. You are the best” (n.r ești cel mai bun), a scris Anamaria Prodan, în dreptul fotografiei în care apare alături de fostul iubit.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Flavius Nedelea rupe tăcerea după despărțirea de Anamaria Prodan

Recent, Flavius Nedelea a făcut noi declarații despre despărțirea de Anamaria Prodan. Bărbatul a ținut să specifice faptul că despărțirea dintre ei nu s-a produs în urma unor certuri sau infidelități.

„Nu știu dacă mă regretă sau nu. Știu că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi. Nu a existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa”, a spus Flavius Nedelea la Antena Stars, potrivit Spynews


Flavius Nedelea: „Doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului”

Deși Anamaria Prodan a precizat că va sta mereu la aceeași masă cu fostul iubit, Flavius Nedelea o contrazice. 

„După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a mai spus omul de afaceri, la Antena Stars.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea își vor petrece vacanța împreună

„Plec în iulie să-mi văd sora, în Vegas. Plec în 2 săptămâni la Nisa. Chiar o să tot plec. Plec cu prietenii mei, merg cu Flavius. Mergem frați toți. Suntem prieteni foarte buni. E superb”, a declarat Anamaria Prodan pentru EGO.ro.

Citește și: Carmen Harra, previziuni neașteptate despre Anamaria Prodan. Ce se va întâmpla cu impresara după despărțirea de Flavius Nedelea: ”Există o a treia căsătorie”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel