Anamaria Prodan schimbă totul în urma lui Reghecampf. Măsurile pe care le-a luat cu luni în urmă

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a îl „șterge” din istorie pe fostul soț.

Nu multă lume ar fi crezut că Anamaria Prodan ar trece la renovări masive după plecarea lui Reghecampf din viața ei. După ce l-a îndepărtat de pe spatele ei, se poate spune că Anamaria a făcut toate eforturile pentru a trece peste despărțirea dureroasă de acum câteva luni.

Între timp, Reghecampf și-a refăcut viața cu Corina Caciuc, cea cu care fostul soț al impresarei urmează să aibă un copil. Cu toate că i-a transmis numai „sănătate”, atât din partea ei, dar și a familiei Prodan, Anamaria a dezvăluit recent că aproape a terminat renovările.

Vezi și: Anamaria Prodan dezvăluie ce i-ar putea oferi un bărbat. Este singurul lucru pe care nu îl poate avea singură

Ea susține că peisajul este schimbat, iar totul a început cu o dimineață când s-a trezit și i s-a părut că este prea aglomerată casa: „Ne-am schimbat totul. Este noua înfățișare a familiei, a casei, a tot ceea ce înseamnă curte, tot. Am muncit vreo 6 luni și am transformat spectaculos totul.”, potrivit Wownews, notează Viva.

Cu toate că ea susține că au terminat acum aproximativ două luni, vedeta recunoaște că mai sunt câteva detalii ce necesită mai multă atenție: „Am terminat acum vreo 2 luni. Mai avem mici chestii de făcut, dar sunt foarte fericită de cum a ieșit. Am vrut să termin cu tot trecutul”.

Dorința ei de a șterge și cea mai mică amintire legată de Reghecampf nu a rămas neînsoțită de ajutorul oferit, tocmai, de fiica ei, Rebecca, care ar fi terminat studii de specialitate în design:

„Am și noroc cu Rebecca, că a terminat Marangoni (n.r. școală de Modă, Artă și Design din Milano), mi-a zis „mami, eu îți fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos, o să avem cea mai frumoasă curticică de pe lac. ”

Vezi și: Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față. Corina Caciuc poate călători oricând alături de el, în Arabia Saudită: „Nimic nu ne umbrește bucuria”

Momentul decisiv

Transformarea casei a venit pe fondul plecării lui Reghecampf din viața lor, iar despărțirea nu a fost una netumultuoasă. Revelația vedetei a venit pe fondul „construcțiilor” din jurul ei:

„Ne-am trezit într-o dimineață și toți ne uitam că erau o grămadă de construcții, era ceva urât, ceva rău. Te trezești și vezi că nimic nu e cum trebuie să fie. Sunt ciudate revenirile la viață. Eu în momentul despărțirii de Laurențiu, când m-am trezit dimineață și am deschis geamurile, ne-am uitat așa că era ceva înghesuit așa.”

Vezi și: Probleme în relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc: „Ei nu i-a convenit situația. A fost deranjată”

Momentul decisiv a fost când ea a coborât la parterul casei lor și a observat culoarea portocaliu, sugerând că nu ar fi fost pe placul său:

„Am coborât și am zic că e cazul de reamenajare. Înainte era cu portocaliu, ceva rău. Cred că Dumnezeu ia mereu ce nu e bun din viețile noastre. , a mai spus Anamaria Prodan.

Cu toate că fostul ei soț și-a refăcut viața, Anamaria Prodan a menționat de nenumărate ori că a trecut peste momentul dificil din trecut. După cum a menționat și ea, tot efortul este concentrat în familia Prodan, iar dacă ar fi vorba de un eventual partener, acesta trebuie să îi ofere „statutul de soție”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel