Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față. Corina Caciuc poate călători oricând alături de el, în Arabia Saudită: „Nimic nu ne umbrește bucuria”

Data publicării:

Laurențiu Reghecampf a răspunsul zvonurile conform cărora actuala sa parteneră de viață nu l-ar putea însoți în Arabia Saudită.

Laurențiu Reghecampf se bucură din plin de succesul pe care i-l oferă această perioadă frumoasă din viața sa. Celebrul antrenor va deveni din nou tată, alături de Corina Caciuc, fiind deja al doilea copil al cuplului, iar pe plan profesional, acesta a semnat un contract foarte important cu o echipă din Arabia Saudită. Cu toate acestea, în mediul online apăruseră anumite zvonuri care spuneau faptul că actuala sa iubită nu l-ar putea însoți în străinătate, întrucât cei doi nu s-au căsătorit însă, iar legea de acolo nu permite acest lucru. Se pare că Reghe respinge însă aceste declarații, spunând că, în realitate, Corina Caciuc poate călători oricând îți dorește alături de el și de primul lor copil, Liam.

“Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudita. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a declarat Laurentiu Reghecampf pentru cancan.

VEZI și: Ce spune Elena Merișoreanu despre averea Anamariei Prodan. Artista a vorbit și despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Mă rog pentru ea și sper să își revină”

Motivul pentru care Reghecampf nu s-a căsătorit cu Corina Caciuc

Chiar dacă și-ai dori să-și întemeieze o familie alături de Corina Caciuc și în acte, Laurențiu Reghecampf nu poate face încă acest lucru, pentru că figurează ca fiind, în continuare, soțul impresarei, până la pronunțarea oficială a divorțului. Tocmai din acest motiv, surse din apropierea cuplului declarau recent faptul că actuala sa parteneră de viață ar fi extrem de supărată din cauza faptului că nu l-ar putea însoți pe Reghe peste hotare, cât timp va fi plecat să antreneze echipa din Arabia Saudită.

“În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, au declarat surse apropiate din anturajul familiei, potrivit click.

VEZI și: Anamaria Prodan nu ar fi trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Mesajele controversate ale impresarei

Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Reghe

Chiar dacă despărțirea dintre Reghecampf și Anamaria Prodan nu a fost deloc una discretă, ba chiar s-a soldat cu extrem de multe certuri, scandaluri în spațiul public, dar și cu o mulțime de procese, se pare că cei doi au reușit, în final, să îngroape securea războiului. În acest sens, imediat după ce a aflat faptul că actuala parteneră a fostului ei soț mai așteaptă încă un copil, Anamaria Prodan a ținut să-i transmită acestuia cele mai bune gânduri și urări. 

”Îi  urăm mult noroc. Mă bucur pentru el. Să fie fericit și sănătos să poată s-și crească toți copiii. Să fie împlinit pe toate planurile! Gândurile noastre bune merg către el.

Ne rugăm la Dumnezeu mereu să-i lumineze mintea și să-i călăuzească pașii pe drumurile gloriei. Îi urăm `La mulți ani` de ziua lui și multă, multă bafta la noua echipă”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel