Anamaria Prodan dezvăluie ce i-ar putea oferi un bărbat. Este singurul lucru pe care nu îl poate avea singură

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan arată „detaliul” pe care ar putea un bărbat normal să îl aibă pentru a o face fericită. Nu e interesată de lucruri materiale.

Anamaria Prodan a fost în centrul atenției pentru câteva zile, după ce se afișase din nou cu celebrul Flavius Nedelea, bărbatul afacerist care i-a cucerit inima impresarei timp de o lună. După ultima lui despărțire, cei doi au fost suspectați de împăcare, cu toate că nu au fost adevărate zvonurile.

Cu atât mai mult, după despărțirea de Reghecampf, Anamariei i-a fost dificil să-și mai găsească pe cineva, spunând după că dorește să se axeze pe familie. Având o fiică campioană, ea este fericită de fiecare dată pentru succesul familiei sale.

Vezi și: Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Rușine să-i fie!”

Având anumite dificultăți în a-și găsi pe cineva, Anamaria Prodan a venit cu o declarație care ar trebui să lămurească toate aspectele unui potențial partener.

Ce ar putea să îi ofere un bărbat, astăzi

Astfel, ea nu se lasă mai prejos, spunând că materialul este exclus, având în vedere că din această perspectivă are „absolut tot ce își dorește”, după cum precizează și ea.

De aceea, ea răspunde unei întrebări cu alte întrebări, subliniind lipsa importanței stării materiale: „Ce să îmi ofere mie un bărbat astăzi? Un bărbat normal ce ar putea? Dacă vine unu și îmi spune că îmi dă bărci, eu am cea mai frumoasă barcă de pe lac; îmi dă case, am una dintre cele mai frumoase case de pe lac”, a spus ea, potrivit Spynews.

Ea a continuat enumerarea și a ținut să exprime că are deja tot ce și-ar putea dori: „îmi dă mașini, am cele mai frumoase mașini pe care le poate visa cineva; îmi dă aur, am cele mai frumoase și scumpe bijuterii pe care le poate avea cineva”, a mărturisit vedeta.

Vezi și: Părintele Calistrat, părere sinceră după ce a văzut scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu-i stă bine unei femei să…”

În cele din urmă, ea amintește lucrul pe care îl poate oferi un bărbat, ceva nu mai are și ce nu a putut găsi în ultima perioadă. Nu ține de averi, ci tocmai, este ceva de „neatins”, fizic.

Vedeta a mai exprimat de-a lungul timpul cât de mult dorește să respecte valorile unei familii, declarându-se o familistă convină. Ea a mers până într-acolo unde s-a gândit dacă nu cumva ar fi trebuit să „ofere mai mult pentru a îl ține pe Reghecampf alături de ea”, cu ceva timp în urmă.

Până la urmă a admis ce îi poate oferi un bărbat astăzi, sugerând că nu s-a resemnat în misiunea sa de a căuta partenerul ideal: „Ce poate să-mi dea mie un bărbat? Forță! Forța sau titulatura de a fi soția cuiva, nu el soțul meu. Acolo e nenorocirea mare!”, a spus ea.

Îi urează sănătate lui Reghecampf

Cu toate că nu a fost deloc ușoară despărțirea de fostul sportiv, Anamaria a avut momente dificile chiar și cu actuala sa soție, Corina Caciuc, pe care antrenorul a ales-o să devină mama noului său copil.

Mulți s-au întrebat ce ar avea de spus Anamaria Prodan în legătură cu acest fapt, mai ales după ce a zis de nenumărate ori că s-a simțit trădată de fostul soț.

„Familia mea le urează sănătate și să fie fericiți. Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume, ce să spun?! Îi urăm tot ce este mai frumos pe Pământ. Putere multă să își crească toți copiii, să aibă grijă de ei, să-i vadă mari la casele lor și multe reușite pe plan profesional”, a spus ea atunci, notează sursa menționată.

Vezi și: Saveta Bogdan, sfat pentru Anamaria Prodan, după bătaia cu Lurențiu Reghecampf. Artista a fost victima violenței: „Păcat de copii!”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel