Probleme în relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc: „Ei nu i-a convenit situația. A fost deranjată”

Data actualizării: | Data publicării:

 Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au parte de mai multe provocări în viața de cuplu, în această perioadă.

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf are toate motivele de bucurie, întrucât antrenorul este pe cale să devină din nou tată, dar a obținut și un contract de muncă generos în Arabia Saudită, se pare că există, în continuare, și câteva motive de îngrijorare pentru cei doi îndrăgostiți, care nu pot avea parte de liniștea pe care și-o doresc în această perioadă importantă pentru cuplul lor. În timp ce Reghe este nevoit să plece în Arabia Saudită, acolo unde urmează să antreneze noua echipă de fotbal, Corina Caciuc și fiul celor doi sunt nevoiți să rămâne în țară, întrucât divorțul dintre el și fosta soție, Anamaria Prodan, nu s-a pronunțat încă, justifică surse din apropierea celor doi.

“În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, au declarat surse apropiate din anturajul familiei, potrivit click.

VEZI și: Anamaria Prodan îndură chinuri pentru a-l îndepărta pe Reghecampf: „Am închis încă un subiect”

Cum a anunțat Corina Caciuc cea de-a doua sarcină

Chiar dacă cei doi nu au oferit încă nicio declarație oficială pe tema celei de-a doua sarcini, Corina Caciuc a postat chiar de ziua de naștere a antrenorului o fotografie cu subînțeles, care, inițial, doar le-a dat de gândit fanilor. Se pare însă că informațiile s-au concretizat, iar cuplul este în culmea fericirii și pregătit că în curând să devină părinți pentru a doua oară.

Așadar, modul unic prin care Corina Caciuc a ales să dea această veste neașteptată pentru toată lumea a fost prin intermediul unei fotografii cu un tort, pe care a scris mesajul „1+1=4”, semn că familia lor se va mări curând. 

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. O poveste de dragoste în vacanță la Paris


Prima reacție a impresarei, după ce a aflat de sarcina Corinei Caciuc

Această veste a ajuns imediat și la urechile fostei soții ale lui Laurențiu Reghecampf, care nu s-a abținut și i-a transmis imediat lui Reghe un mesaj plin de urări. Chiar dacă cei doi nu s-au despărțit în cele mai bune relații, impresara îi dorește tot binele din lume acestuia, alături de noua familie pe care a ales să și-o clădească.

”Îi  urăm mult noroc. Mă bucur pentru el. Să fie fericit și sănătos să poată s-și crească toți copiii. Să fie împlinit pe toate planurile! Gândurile noastre bune merg către el.

Ne rugăm la Dumnezeu mereu să-i lumineze mintea și să-i călăuzească pașii pe drumurile gloriei. Îi urăm `La mulți ani` de ziua lui și multă, multă bafta la noua echipă”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel