Anamaria Prodan, imagini incendiare din sala de fitness. Cum își lucrează mușchii celebra impresara

Data publicării:

Anamaria Prodan a postat niște imagini extrem de sexi din sala de fitness.

Anamaria Prodan se mândrește la vârsta de 49 de ani cu o siluetă de invidiat, pentru care însă impresara face sacrificii destul de mari. Chiar dacă în câteva interviuri aceasta a declarat faptul că mănâncă extrem de multe dulciuri, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf încearcă să echilibreze situația în sala de fitness. 

Vedei îi place să își țină fanii la curent cu tot ce face, drept urmare aceasta și-a postat  ultimul antrenament din sala de sport pe Instagram. Îmbrăcată într-un compleu galben, extrem de sexi și care să-i scoată formele bine lucrate și definite la înaintare, aceasta a făcut senzație în mediul online. Anamaria Prodan nu lucrează singură, ci are un antrenor personal care se ocupă ca exercițiile să fie bine executate. 

"Disciplina minții este sportul.", a fost mesajul postat de Anamaria Prodan în dreptul imaginilor.

Ce urare i-a făcut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce a devenit tată

Laurențiu Reghecampf a devenit de curând tată pentru a treia oară. Anamaria Prodan nu a trecut cu vederea acest eveniment, ci  a ținut să îl felicite pe antrenor și să-i transmită multă sănătate bebelușului. De asemenea, Anamaria Prodan aceasta i-a mai urat acestuia să aibă mulți copii, precum Cristi Borcea, ba chiar să-l întreacă. 

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce tatăl său a anunțat că mai are un frățior

Anamaria Prodan, motivul pentru care doarme pe așternuturi cu numele lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a publicat recent pe rețelele de socializare un filmuleț în care se vedea că pe lenjeria patului era brodat numele lui Laurențiu Reghcampf. Fanii vedetei au reacționat imediat. Ulterior, vedeta a ținut să explice faptul că pe fiul ei îl cheamă la fel ca pe antrenorul de la Universitatea Craiova.

„Băiatul meu este Laurențiu Reghecampf. Bebe așa se numește, Laurențiu Reghecampf. E pentru Bebe, normal”, a fost răspunsul dat de Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel