Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Data publicării:
Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf
Descriere foto: Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit părinți. 

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Potrivit spynews.ro, iubita antrenorului a născut în urmă cu puțin timp un băiețel perfect sănătos. Acum, Laurențiu Reghecampf a devenit tătic pentru a treia oară și nu-și mai încape în piele de fericire. 

În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a declarat că are foarte mari emoții și că așteaptă cu nerăbadare să își strângă bebelușul în brațe. Ei bine, se pare că marea zi a venit, iar antrenorul și iubita lui sunt în culmea fericirii. 

”Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine”,a spus Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik, în urmă cu câteva zile. 

Ce nume va purta bebelușul lui Laurențiu Reghecampf

În urmă cu mai mult timp,  Laurențiu Reghecampf a ținut să le dea un indiciu fanilor. Mai exact, antrenorul a scris în descrierea unei imagini cu ecografia bebelușului  inițialele ”L. R.”.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au cunoscut în urmă cu 2 ani de zile 


Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară despre relația cu Corina Caciuc și a dezvăluit cum s-au cunoscut ei doi.


„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Anamaria Prodan NU vrea să renunțe la numele de Reghecampf: Ăla e numele meu

„Mă bătea de mă rupea”. Anamaria Prodan rupe tăcerea. Prin ce a trecut impresara înainte de a deveni celebră



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel