Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce tatăl său a anunțat că mai are un frățior

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Luca, și Laurențiu Reghecampf, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Luca, și Laurențiu Reghecampf, instagram

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecamp, a avut prima reacție după ce Corina Caciuc a născut. 

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecamf, a reacționat, după ce tatăl său a anunțat că iubita sa a născut. Iubita antrenorului a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, în această dimineață. Ulterior, acesta a publicat pe rețelele de socializare prima fotografie cu bebelușul. Luca, fiul lui Reghe din căsnicia cu Mariana, s-a bucurat când a aflat că fratele său a venit pe lume. „Bine ai venit în familie!”, a scris tânărul pe una dintre rețelele de socializare.

Fiul antrenorului a fost în permaneță alături de tatăl său, acesta fiind prezent chiar și la procesul de divorț dintre el și Anamaria Prodan. 

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele bebelușului său

Antrenorul le-a dezvăluit fanilor săi numele copilului pe care îl are cu Corina Caciuc. Se pare că numele ales de proaspeții părinți este „Liam”.  Semnificația acestui nume este "Luptător Aprig".

„Astăzi dimineața s a născut Liam frățiorul vostru !
Va iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe instagram.

Anamaria Prodan, urare pentru Laurențiu Reghecampf după ce Corina Caciuc a născut

Anamaria Prodan i-a trimis o urare lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc l-a făcut tătic pentru a treia oară, în această dimineață. Impresara a ținut să îl felicite pe antrenor și să-i transmită multă sănătate bebelușului. De asemenea, Anamaria Prodan a ținut să îi transmită soțului său, cu care se află în curs de divorț, să aibă mulți copii, precum Cristi Borcea, ba chiar să-l înreacă. 

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan NU vrea să renunțe la numele de Reghecampf

Anamaria Prodan este în plin divorț cu încă actualul ei soț. Aceasta a spus, în repetate rânduri, faptul că speră ca totul să se termine cât mai repede, pentru a putea în sfârșit să-și afișeze noua relație. Totuși, mai există un lucru care a stârnit curiozitatea tuturor. Chiar dacă, în curând, se va încheia totul oficial între ea și celebrul antrenor, aceasta folosește încă numele de Reghecapf. În acest sens, Anamaria Prodan spune că nici nu va renunța la el prea curând. 

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a povestit Anamaria Reghecampf pentru EGO.ro.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce devenit tătic pentru a treia oară. Antrenorul a dezvăluit numele bebelușului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel