Anamaria Prodan face bani de pe urma divorțului de Laurențiu Reghecampf. Turneu cu „discursuri motivaționale”. Cât costă biletul

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram

Anamaria Prodan s-a gândit să profite de experiența divorțului de Laurențiu Reghecampf și să plece într-un turneu național, în care să împărtășească publicului lecțiile învățate. 

Anamaria Prodan s-a făcut Speker Motivațional


După 13 ani de căsnicie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au luat-o pe drumuri separate. Despărțirea celebrului cuplu s-a transformat într-un  război televizat, în care cei doi au scos la iveală amănunte nebănuite din relația lor. Ceea ce părea o familie exemplu, s-a dovedit a fi o mască purtată cu grijă de cei doi, care pe cât de bine arăta, pe atât era de fragilă. 

Mariaje sortite eșecului. Carmen Harra: „Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă”. Motivul pentru care s-au despărțit câteva cupluri celebre

În timp ce Laurențiu Reghecampf și-a construit o nouă familie alături de Corina Caciuc, tânăra care i-a dăruit un copil, Anamaria Prodan își schimbă meseria, dorind să profite și ea, dar și alții, de pe urma experiențelor grele prin  care aceasta a trecut. 


Anamaria Prodan pleacă într-un turneu de discursuri motivaționale, prin care „își vinde” lecțiile primite de la viață. 

 

Vedeta are un plan bine pus la punct în ceea ce privește decizia de a face acest turneu. Anamaria Prodan vrea să se folosească de experiența divorțului de Laurențiu Reghecampf pentru a ajuta și alte femei care au fost înșelate și părăsite de partenerii de viață. 

Cum arată Anamaria Prodan în costum de baie, la aproape 50 de ani. Impresara a întors toate privirile FOTO


„Voi începe turneul Eu sunt voi. Echipa mea se ocupă acum de organizare, vom merge în fiecare oraș din țară și vom avea discursuri motivaționale. I-am zis Eu sunt voi pentru că, în momentul în care tragi linie, eu nu sunt nici intangibilă, dar nici de sticlă, nu sunt altceva decât un om care a muncit toată viața mea ca să ajung cineva. De aceea, eu sunt ei. E firesc să vorbesc despre eșecuri, despre urcușuri, despre căderi și despre victorii… Lumea trebuie să înțeleagă că nu este o gaură în cer și că nu se întâmplă absolut nimic în momentul în care te trădează omul de lângă tine sau în momentul în care ceva nu iese cum ai plănuit. Orice șut în fund este un pas înainte!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan, în război cu Laurențiu Reghecampf: ”O să îl execut silit”. Adevărul despre problemele cu banii


Anamaria Prodan va dărui bilete gratuite femeilor care nu își permit să-și cumpere

„Acest turneu este inspirat din toată viața mea, și din divorț, din lecțiile primite, din oamenii pe care i-am ajutat și m-au trădat, din oamenii care au fost alături de mine când mi-a fost greu… Este exact viața mea, povestită în detaliu, disecată în fața tuturor. De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copii. Atunci am zis, ca să nu mai răspund la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit”, a mai spus Anamaria Prodan.

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel