Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra dezvăluie că a prezis destrămarea unor cupluri celebre, cu ani în urmă. 

Multe vedete se înghesuie să se căsătorească „la minut”, în Las Vegas, în capela lui Elvis. 

Invitată în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV, Carmen Harra a vorbit despre uniunile care au loc în această capelă și spune că acest loc ar aduce ghinion tinerilor însurăței. Mai mult, ea a analizat și câteva uniuni ale unor vedete din  România, care, în final, au ajuns la divorț. 

Mariaje sortite eșecului. Carmen Harra: „Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă”. Motivul pentru care s-au despărțit câteva cupluri celebre

Care sunt vedetele din România care s-au căsătorit în capela lui Elvis din Las Vegas și au divorțat

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit religios în Las Vegas, în capela preferată a vedetelor de la Hollywood. Mariajul lor nu a durat. 

 

„Ei sunt o relație temporară. Sunt doi oameni care se cunosc, la un moment dat, în viață. Pot să se căsătorească, dacă vor, dar relația lor nu are cum să dureze. Iar eu am spus de multe ori asta, despre ei doi, că relația lor nu va dura”, a explicat Carmen Harra, în emisiunea de la Prima Tv.  

Carmen Harra desființează noua relație a Anamariei Prodan: „Este un foc de paie”


Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

 

În capela din Las Vegas s-au cununat, în 2004, și Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană. Nici mariajul lor nu a durat, ba chiar s-a terminat cu scandal. 

„Același lucru i l-am spus și lui Bahmuțeanu, în 2007 sau în 2008, că se va despărți. Și există această înregistrare, dintr-o emisiune a ei, când am venit în România, după 17 ani și am fost invitată la ea și m-a întrebat dacă rămâne cu Prigoană. I-am spus - absolut nu. O să divorțezi de el. Asta era la 4 ani după căsătoria lor și iată că s-a întâmplat. Ba mai mult, am avertizat-o că relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost, în special pentru ea. Și iată, exact ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus celebra clarvăzătoare

 

Oana Zăvoranu și Pepe

Oana Zăvoranu și Pepe au visat și ei la o ceremonie în Las Vegas, la recomandarea nașului lor, Silviu Prigoană. Nici pentru ei capela lui Elvis nu a fost cu noroc. 

 

Același prognostic l-a avut și pentru cuplul Oana Zăvoranu și Pepe

 

„La fel. Tot eu le-am spus că o să divorțeze”, a arătat aceasta.

 

Carmen Harra: „Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă”

„Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă. La Walter și Raluca Zenga, o relație total incompatibilă, după toate calculele. Și la majoritatea dintre aceste cupluri. Ei nu s-au gândit în profunzime -dacă de potrivim, dacă suntem buni unii pentru alții, dacă avem șanse ca această relație să supraviețuiască. Pur și simplu, au considerat că sunt atrași unul de celălalt, s-au repezit la această căsătorie și iată consecințele. Pentru că în majoritatea cazurilor vedem, în final, relații toxice, care se termină extrem de urât. Și asta e partea negativă. De aceea eu promovez ca oamenii să își cunoască tipul uman, să se cunoască pe ei și să se gândească în profunzime la căsătorie, pentru că dacă nu gândim bine și nu planificăm, iată că rezultatele și consecințele divorțului sunt destul de negative”, a mai spus celebra clarvăzătoare

Carmen Harra, previziuni despre căsnicia lui Florin Salam cu Roxana Dobre: „Nu vreau ca ei să fie intimidați de chestia asta”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel