Anamaria Prodan, în război cu Laurențiu Reghecampf: ”O să îl execut silit”. Adevărul despre problemele cu banii

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan a oferit noi declarații cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a dezvăluit noi informații despre situația în care se află cu Laurențiu Reghecampf. După cum era de așteptat, războiul dintre cei doi pare a fi departe de a se încheia, iar impresara a dezvăluit acum ce sumă de bani îi datorează antrenorul, din cauza faptului că nu a acceptat să plătească de la început pensia alimentară pentru Bebeto. 

”Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, spune Anamaria Prodan, potrivit fanatik.

„E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii”

Mai mult, Anamaria Prodan susține că, inițial, nu i-a cerut niciun beneficiu material lui Reghecampf, aceasta și-a dorit doar ca antrenorul să-și respecte îndatoririle de tată pe care le are.

”A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, susține Anamaria Prodan.

Ce scrisoare a primit Anamaria Prodan de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe!” Impresara a făcut totul public

Ce spune Anamaria Prodan despre salariul pe care Laurențiu Reghecampf îl câștigă la Neftchi Baku

Anamaria Prodan a dezvăluit și care este salariul pe care fostul ei partener de viață îl câștigă de la noua echipă pe care o antrenează și, spune ea, nu este deloc suma cu care acesta era obișnuit. De asemenea, vedeta a luat o decizie radicală, în ceea ce-l privește pe tatăl copilului ei.

”Are 22.000 de dolari salariu. Pentru el, el de la 180.000 pe lună… La arabi. Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto.

El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a continuat impresara.

Cum arată Anamaria Prodan în costum de baie, la aproape 50 de ani. Impresara a întors toate privirile FOTO

”Ce probleme financiare să am?”

Chiar dacă în spațiul public s-a tot vorbit despre problemele financiare cu care s-ar confrunta Anamaria Prodan, impresara combate totul, ironizând situația.

”Ce probleme financiare să am? Merg cu Ferrari, e clar, sunt probleme mari. E mașină mică, mi-e foarte greu, caut o mașină peste Ferrari. E o mașină meschină, consumă mult, dar nu îmi permit ceva peste Ferrari. Asta e, poate o să îmi permit peste ceva timp, când îmi revin financiar, ceva peste Ferrari…”, spune, râzând, Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel