Mariaje sortite eșecului. Carmen Harra: „Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă”. Motivul pentru care s-au despărțit câteva cupluri celebre

Sursa foto: Carmen Harra, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Facebook

Carmen Harra a vorbit despre mariajele eșuate ale unor vedete, dar și despre motivul pentru care acestea au ajuns să se despartă. 

Multe vedete se înghesuie să se căsătorească „la minut”, în Las Vegas, în capela lui Elvis. 

Invitată în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV, Carmen Harra a vorbit despre uniunile care au loc în această capelă și spune că acest loc ar aduce ghinion tinerilor însurăței. Mai mult, ea spune că nu ar avea curaj să se căsătorească acolo, din cauza karmei pe care o poartă acest loc. 

„Nu. Și am să spun de ce. Fiecare loc de pe Pământ cară o energie karmică. Dacă ne gândim în felul acesta, unde a început Primul Război Mondial, al doilea, toate în Europa. Pământul are memoriile lui. Capela aceasta are niște memorii, ale unor oameni care s-au căsătorit acolo și mariajele lor nu au rezistat. Deci nu m-aș duce într-un loc în care ceva nu a mers în direcția care trebuie, pentru că înseamnă că o să se repete aceeași situație și în cazul meu. Toți cei care s-au dus și care s-au căsătorit acolo au experimentat acest fenomen”, a dezvăluit Carman Harra, la Prima TV. 

Întrebată dacă a fost vreodată îndrăgostită de un american, celebra clarvăzătoare a explicat că americanii nu sunt pe gustul ei. 

„Nu. Mie nu-mi plac americanii. Pentru că eu am sânge latin. Eu sunt o entuziastă, o visătoare, o iubitoare de muzică, de dans, iar americanii sunt prea direcți. Nu am rezonat energetic. Doi oameni trebuie să se potrivească la nivel energetic și nu am simțit acea rezonanță cu niciun american”, a mai spun ea


Care sunt vedetele din România care s-au căsătorit în capela lui Elvis din Las Vegas

Nunțile la minut.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit religios în Las Vegas, în capela preferată a vedetelor de la Hollywood. Mariajul lor nu a durat. 


Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

În capela din Las Vegas s-au cununat, în 2004, și Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană. Nici mariajul lor nu a durat, ba chiar s-a terminat cu scandal. 

Oana Zăvoranu și Pepe

Oana Zăvoranu și Pepe au visat și ei la o ceremonie în Las Vegas, la recomandarea nașului lor, Silviu Prigoană. Nici pentru ei capela lui Elvis nu a fost cu noroc. 


Angela Rusu, mireasă pentru a 4-a oară

Silviu Progoană a fost, din nou, nașul de serviciu, însă nici de data aceasta capela nu a adus noroc cuplului. 

 

Walter și Raluca Zenga

Walter și Raluca Zenga și-au reînnoit jurămintele în capela lui Elvis, însă au ajuns și ei la divorț. 

 

Carmen Harra: „Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă”

„Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă. La Walter și Raluca Zenga, o relație total incompatibilă, după toate calculele. Și la majoritatea dintre aceste cupluri. Ei nu s-au gândit în profunzime -dacă de potrivim, dacă suntem buni unii pentru alții, dacă avem șanse ca această relație să supraviețuiască. Pur și simplu, au considerat că sunt atrași unul de celălalt, s-au repezit la această căsătorie și iată consecințele. Pentru că în majoritatea cazurilor vedem, în final, relații toxice, care se termină extrem de urât. Și asta e partea negativă. De aceea eu promovez ca oamenii să își cunoască tipul uman, să se cunoască pe ei și să se gândească în profunzime la căsătorie, pentru că dacă nu gândim bine și nu planificăm, iată că rezultatele și consecințele divorțului sunt destul de negative”, a mai spus celebra clarvăzătoare

 

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 06 iul 2022, 08:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience