Anamaria Prodan, educație strictă pentru Bebeto. Regula de aur pentru fiul ei când iese cu o fată în oraș

Data actualizării: | Data publicării:

Motivul pentru care Reghecampf Jr. nu ar avea timp să-și trăiască copilăria.

Anamaria Prodan se află pe val prin multele proiecte de care se ocupă. Ea face parte din producția unui film, timp în care nu-și neglijează celelalte afaceri.

Recent, ea a intrat în renovări masive, pe care, spune ea, le-ar fi terminat în urmă cu două luni, deși încă sunt mici detalii la care trebuie să acorde atenție. Ba mai mult, în demersul restructurării locuinței ei a ajutat-o tocmai fiica ei, Rebecca, care are studii în design.

Vezi și: Anamaria Prodan schimbă totul în urma lui Reghecampf. Măsurile pe care le-a luat cu luni în urmă

Cu toate că timpul nu îi este chiar la îndemână, impresara face tot posibilul să nu uite de educația propriilor ei copii. De aceea, Bebeto, băiatul ei și al lui Reghecampf, se bucură de un program încărcat, sub atenta supraveghere a mamei sale.

Cel mai mult, spune ea, își dorește de la propriul fiu să fie „bărbat”, dar și să-și respecte cuvântul. Ea mai spune că multe fete roiesc în jurul său, iar Bebeto ar fi foarte pretențios, cu toate acestea. Motivul pentru care el ar face alegerile „pretențioase” este că mama lui l-ar fi învățat câte ceva despre perechea potrivită:

„Îmi doresc foarte tare ca Bebe să învețe să fie bărbat și să facă cinste cuvântului. Am un băiețel frumușel, este foarte cool, toate fetele se uită după el, dar el este foarte pretențios, pentru că mami (Anamaria Prodan – n.r) l-a învățat bine că fata de lângă el nu trebuie să fie de vreo frumusețe orbitoare, ci fata trebuie să fie foarte deșteaptă.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Vezi și: Anamaria Prodan dezvăluie ce i-ar putea oferi un bărbat. Este singurul lucru pe care nu îl poate avea singură

Calcă pe urmele mamei sale

Ea i-a mai spus micuțului că fata de lângă el ar trebui nu doar să fie deșteaptă, educată și silitoare, dar și independentă, să nu fie nevoie să ceară de la „bărbat”:

„Plus că fata de lângă el trebuie să învețe, trebuie să fie pe picioarele ei, niciodată să nu stea să ceară de la un bărbat.”

Cu atât mai mult, vedeta chiar pare că se ocupă de băiatul ei cel mic, mai ales că îl educă „manierele” necesare când este la restaurant, atunci când se întâmplă să meargă cu o domnișoară în oraș. Ea are pretenția de la fiul ei să acorde atenție mare modului în care mănâncă și comanda fata cu care își petrece timpul:

„I-am mai spus, ca să știe, că el trebuie să plătească nota atunci când iese cu o domnișoară în oraș, dar în același timp să se uite de fiecare dată cum comandă și cum mănâncă acea fată. Bebe are alte valori. Noi doi suntem cei mai buni prieteni, sunt sufletul lui pereche, el așa îmi zice, îmi mai spune că sunt prințesa vieții lui”

Pe lângă aceste sfaturi, vedeta a dezvăluit cât de aglomerată este agenda fiului ei, născându-se întrebarea următoare: Când va reuși acesta să pună în aplicare sfaturile mamei sale, cu un program atât de strict? Din păcate, după cum spune chiar vedeta, fiul ei nu are ocazia să-și trăiască copilăria:

„Bebeto este foarte ocupat. Are antrenamente aproape zilnic, are școală, are foarte, foarte multe lucruri de făcut în fiecare zi. Agenda lui este foarte plină cu activități pe lângă școală. Nu are timp să copilărească și exact asta îi spuneam într-o zi lui...că duce mai departe tradiția familiei mele pentru că eu nu prea am avut copilărie.”

Vezi și: Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față. Corina Caciuc poate călători oricând alături de el, în Arabia Saudită: „Nimic nu ne umbrește bucuria”

Cu toate acestea, pare că fiul ei îi calcă pe urme:

„În copilărie eu aveam un program încărcat. Părinții mei îmi puneau aceste activități tocmai să nu mă plictisesc. Eu cred că eu sunt modelul său în viață și aș vrea să și fie așa. Bebe este un copil minunat, un copil care a crescut numai între oameni maturi, nu prea a avut genul acela de copilărie cu copii de vârsta lui”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel