Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Rușine să-i fie!”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf, facebook/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu, Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf, facebook/ colaj foto Spectacola

Elena Merișoreanu și-a exprimat părerea sinceră despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Elena Merișoreanu a reacționat, după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf s-a bătut cu Anamria Prodan, în plină stradă. Artista s-a declarat deranjată de atitudinea pe care a avut-o Laurențiu Reghecampf față de mama fiului său, Bebeto, în vârstă de 14 ani. Aceasta  este de păerere că, indiferent de situație, antrenorul nu trebuia să fie violent față de o femeie. 

Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu a fost bună prietenă cu mama impresarei, regretata artistă Ionela Prodan. Artista a povestit că,în momentele când impresara o îngrijea pe mama ei, Ionela Prodan, pe patul de spital, Laurențiu Reghecampf nu i-a fost alături, ci a preferat să se distreze. 

«Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el, între timp, se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară», a declarat Elena Merişoreanu la România Tv.

Anamaria Prodan: «Nu putem să stăm drepți ca să ne bată Reghecampf»

Anamaria Prodan a dezvăluit de la ce a pornit scandalul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. 

„Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!  ”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Gigi Becali, prima reacție despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a reacționat după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf s-a bătut cu Anamria Prodan, în plină stradă. Patronul FCSB  a recunoscut că nu a vrut să vadă imaginile cu cei doi, însă îl compătimește pe fostul său antrenor. 

„Îmi pare rău pentru el. Păi, ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea. Tot timpul el va fi pentru noi un om aparte”, a spus Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel