Saveta Bogdan, sfat pentru Anamaria Prodan, după bătaia cu Lurențiu Reghecampf. Artista a fost victima violenței: „Păcat de copii!”

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf/ facebook, colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf/ facebook, colaj foto Spectacola

Saveta Bogdan a vorbit despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

Tot mai mult vedete au reacționat după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Printre aceștia se numără și îndrăgita interpretă de muzică populară, Saveta Bogdan. Artista a recunoscut că o înțelege pe impresară, mai ales că și a trecut prin această situație în cea de-a doua căsătorie. 

Saveta Bogdan, sfat pentru Anamaria Prodan, după bătaia cu Lurențiu Reghecampf

Saveta Bogdan a ținut să îi dea un sfat părintesc Anamariei Prodan și să o încurajeze să treacă cu bine peste această perioadă delicată din viața ei. 

„Și eu am trecut prin așa ceva, am fost bătută de al doilea soț. Dar eu când a dat în mine am mers și am băgat divorț. Eu – la stânga, tu – la dreapta. În cazul meu, nu am vrut să afle gura lumii, gura satului cum s-ar zice”, și-a amintit Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan: „Nu se poate dragoste cu forța”

Artista a povestit că, atunci când a aflat că bărbatul o înșelase cu alta, a acceptat că dragoste cu sila nu se poate și a pus punct căsniciei. 

„Eu am divorțat frumos. După ceva timp a venit la fată să o vadă. Ne-am comportat ca niște necunoscuți. Eu i-am zis: ‘du-te cu alta dacă te-ai îndrăgostit, că mă îndrăgostesc și eu. Da’ nu am voie?’ Fiecare și-a văzut de treburile lui după aceea. Nu se poate dragoste cu forța”, a mărturisit Saveta Bogdan, pentru FANATIK.

Ce sfat i-a dat artista Anamariei Prodan după episodul cu Laurențiu Reghecampf

„Eu i-aș zice să se liniștească, să înțeleagă că dragostea cu forța nu se poate, să își vadă de lucrurile ei, că nu se poate altfel. Toată lumea are probleme, dar nu sunt de acord cu bătăi în stradă, cu tot ce se petrece. Nu e frumos pentru copii… E păcat de copii.

Vă dați seama, copiii mai merg la școală, se spun tot felul. E păcat că sunt în situația asta, dar cred că Ana va trece și peste cumpăna asta. Peste un an o să și uite că s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a completat Saveta Bogdan.

Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu a reacționat, după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf s-a bătut cu Anamria Prodan, în plină stradă. Artista s-a declarat deranjată de atitudinea pe care a avut-o Laurențiu Reghecampf față de mama fiului său, Bebeto, în vârstă de 14 ani. Aceasta  este de păerere că, indiferent de situație, antrenorul nu trebuia să fie violent față de o femeie. 

Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu a fost bună prietenă cu mama impresarei, regretata artistă Ionela Prodan. Artista a povestit că,în momentele când impresara o îngrijea pe mama ei, Ionela Prodan, pe patul de spital, Laurențiu Reghecampf nu i-a fost alături, ci a preferat să se distreze. 

«Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el, între timp, se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară», a declarat Elena Merişoreanu la România Tv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel