Părintele Calistrat, părere sinceră după ce a văzut scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu-i stă bine unei femei să…”

Data publicării:
Sursa foto: Părintele Calistrat, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Părintele Calistrat, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, facebook/ colaj foto

Părintele Calistrat a vorbit despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

Părintele Calistrat a reacționat, după ce a văzut conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Duhovnicul este de părere că impresara nu a avut un comportament adecvat față de soțul ei.

Părintele Calistrat, părere sinceră după ce a văzut scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos”, a ținut să spună Părintele Calistrat, potrivit redactia.ro

Părintele Calistrat consideră că Anamaria Prodan este o fire mult prea impulsivă, lucru care nu-i stă bine și nu o caracterizează. 

 ”Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a mai spus părintele.

Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu a reacționat, după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf s-a bătut cu Anamria Prodan, în plină stradă. Artista s-a declarat deranjată de atitudinea pe care a avut-o Laurențiu Reghecampf față de mama fiului său, Bebeto, în vârstă de 14 ani. Aceasta  este de păerere că, indiferent de situație, antrenorul nu trebuia să fie violent față de o femeie. 

Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu a fost bună prietenă cu mama impresarei, regretata artistă Ionela Prodan. Artista a povestit că,în momentele când impresara o îngrijea pe mama ei, Ionela Prodan, pe patul de spital, Laurențiu Reghecampf nu i-a fost alături, ci a preferat să se distreze. 

«Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el, între timp, se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară», a declarat Elena Merişoreanu la România Tv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel