Ana Morodan, burete de 150 de euro, folosit pentru toaletă: „Arată ca un jeg și a crezut că le-am încurcat eu”

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Morodan a făcut descoperirea când a ajuns acasă. Cum a relatat întâmplarea.

Ana Morodan a avut parte de o experiență unică, putând trage concluzia că a dat degeaba 150 de euro pe un burete. Vedeta are o menajeră, pe nume Mari, care a confundat unul dintre accesoriile pentru față ale vedetei cu un burete de toaletă.

Ana Morodan explică întâmplarea, spunând că buretele ei a avut o viață scurtă. Cu toate acestea, și ea când l-a cumpărat a confundat ustensila cu un burete de veceu, dar care costă 150 de euro.

Vezi și: Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident. Vedeta a apărut în cârje: „O lună cu peripeții”

Vedeta admite că, într-adevăr, buretele respectiv arată ca un „jeg”, iar femeia care se ocupă cu curățenia din casa ei a crezut același lucru. Deși se voia a fi o ustensilă „de lux” pentru față, menajera Contesei Digitale l-a confundat cu un burete pentru toaletă.

„Femeia a crezut că e un jeg, după cum s-a și văzut. El așa arată, ca un jeg. Și eu când l-am cumpărat am crezut că e un jeg, doar că jegul a fost foarte eficient în scurta lui viață pe fața mea, pentru că după față, a aterizat pe toaleta mea, conform deducției logice a menajerei mele, care crezând că e un jeg, l-a folosit pentru toaletă”, a declarat vedeta, pentru Spynews.

De asemenea, Ana Morodan a observat că ceva nu este în regulă în momentul în care a intrat în casă și a observat că „burețelul” are câteva pete pe el. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să o întrebe pe Mari ce s-a întâmplat, iar dezvăluirea a făcut-o să rămână mască:

„Eu am descoperit asta venind acasă și dorindu-mi să-mi curăț fața cu jegul meu extra scump. Am văzut niște pete pe el și am întrebat-o orientativ: „Mari, s-a întâmplat ceva cu ăsta, sau nu știu, ce s-a întâmplat”. Ea a zis că nu și am întrebat de ce are pete pe el. Ea a zis: „Nu știu, probabil că am spălat toaleta”. I-am zis: „Cum adică să speli toaleta, unu la mână și doi la mână, toaleta la mine nu e murdară de pete și cum ai spălat toaleta cu ăsta de la mine de pe tava cu farduri?”. A zis că ea a văzut că e murdărel așa, că arată ca un jeg și a crezut că le-am încurcat eu. Ea a crezut că e de curățat toaleta. S-a curățat toaleta de către menajeră cu un burete de față care costă 150 de euro”, a mai adăugat ea, notează sursa precizată.

Vezi și: Ce a spus instanța în cazul Anei Morodan. Decizia care îi va afecta viața

Mesajul emoționant adresat fanilor ei

Cu ocazia unui moment mai sensibil, Ana Morodan a ținut să le transmită urmăritorilor ei câteva sfaturi în ceea ce privește fragilitatea și momentele de vulnerabilitate. Ba mai mult, diva se dă ca exemplu, arătându-le acestora cum a ajuns „un model de succes pentru multă lume”:

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și să fiu lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei. Așa că azi aș vrea să vă spun tuturor care ați fost educate sau self educate ca mine că e ok să nu fii bine. Și e ok să nu fii perfectă în fiecare zi. Și prostia pe care am zis-o eu acum 3 ani și o zic multe blogheoze acum, cum că suntem aici să inspirăm, nu să fim plângăcioase, e un bulls**t. Toți avem nevoie să știm că și cei pe care îi urmărim au zile nașpa!”, a scris Ana Morodan pe pagina ei de Instagram.

Vezi și: Ana Morodan, adevărul despre incidentul cu poliția: „Nu știu cum am ajuns în mașină. Nu am avut control asupra mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel