Ana Morodan, adevărul despre incidentul cu poliția: „Nu știu cum am ajuns în mașină. Nu am avut control asupra mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Ana Morodan, Captură video Instagram
Descriere foto: Ana Morodan, Captură video Instagram

Ana Morodan a făcut noi dezvăluiri uimitoare cu privire la incidentul cu poliția în care a fost implicată.

Ana Morodan a trecut printr-un eveniment extrem de dur, în urmă cu câteva săptămâni, când a fost prinsă la volan de autorități după ce consumase alcool și anumite substanțe nepotrivite. Acest lucru a lăsat urmări destul de serioase asupra Contesei Digitale, care a conștientizat atunci că se confruntă cu o reală problemă și că trebuie să ia imediat atitudine, pentru a-și recăpăta sănătatea mintală. Așadar, într-un dialog recent pe care l-a avut cu fanii săi, extrem de sincer, vedeta spune că nu era deloc conștientă în momentul incidentului cu poliția. Aceasta mai mărturisește că nu știe cum a ajuns în ziua respectivă în mașină sau ce s-a întâmplat ulterior, moment în care și-a dat seama că trebuie să apeleze cât mai curând la ajutorul specialiștilor, lucru care s-a și întâmplat.

„Voiam să vă spun cum am renunțat la calmant. De când am început să-l iau, de 4 ani, m-am mai lăsat de el, dar acum am reușit dă mă las definitiv. În primul rând, a fost șocul faptului că în episodul respectiv (nr. în momentul accidentului) eu nu am știut de mine, nu am avut control asupra mea, asupra acțiunilor, nu am mai ținut minte ce am făcut, cum am ajuns în mașină, asta m-a speriat. Am reușit să fac asta cu oamenii din jurul meu, cu ajutorul psihiatrilor, am fost și la o clinică unde m-am odihnit și am luat un tratament special pentru asta și am simțit că trebuie să fac față vieții fără acest calmant. Nu m-am mai expus situațiilor care îmi provocau anxietate, nu m-am mai dus la evenimente, nu m-am mai întâlnit cu oameni, ci pur și simplu am stat cu mine, nu m-am mai expus la lucruri care să-mi facă rău, a povestit Ana Morodan.

Citește și: Parchetul, precizări în cazul Morodan. Vloggeriţa avea obligaţia să-şi administreze tratamentul "în doza recomandată de către medicul curant psihiatru"

Ana Morodan urmează un tratament pentru anxietate

Vedeta nu a scăpat de tratament, chiar dacă a trecut deja ceva timp de la acel incident. Totuși, pe lângă medicamentele pe care le ia, aceasta spune că a spus „stop” și la toate activitățile pe care le desfășura zilnic în viața sa, inclusiv la locul de muncă. Doar în acest fel, Contesa Digitală a putut să învingă stările de anxietate.

”Sunt complet alt om, îmi spun asta și prietenii mei, și n-au trecut decât patru luni. Dar să știți că eu încă am un tratament pentru anxietate, recomandat de medic. Efectiv am spus stop la tot, la job, la birou și la orice alt tip de activitate și am stat doar cu mine. Nu pot să vă spun ce iau acum pentru că nu sunt medic și genul acesta de medicamente nu se recomandă așa și mi-ar fi frică să fac asta. Eu iau un medicament care îmi ține anxietatea sub control și care și repară cauzele acestui dezechilibru din creier.”, a mai spus Ana Morodan, pe contul personal de Instagram.

VEZI și: Ana Morodan, de la procuror la televizor. Cum va arăta emisiunea Contesei: „Sunt foarte fericită cu acest proiect”

„Lecția a fost așa să luăm zilele cum vin”

Viața nu este perfectă, iar uneori mai aduce și evenimente neprevăzute sau mai puțin plăcute. Important este să luăm lucrurile ca atare, să nu ne panicăm și să ne învățăm lecția, spune Ana Morodan.

„Nu mai sunt atât de tristuță și cred că lecția a fost așa să luăm zilele cum vin. Câteodată avem zile mai bune, mai puțin bune și toate trec. Important este să nu ne mai ia panica, când e o zi proastă.”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel