Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident. Vedeta a apărut în cârje: „O lună cu peripeții”

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Morodan a apărut în cârje, în fața fanilor, după ce a suferit un accident. 

Ana Morodan pare că este urmărită de probleme. Recent, vedeta s-a accidentat și a ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Contesa digitală le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, cum s-a întâmplat totul. 

Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident

Mai exact, Ana Morodan a alunecat pe scări și și-a rupt ligamentul. Ulterior, vedeta a ajuns de urgență la spital, de unde a ieșit în cârje. 

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții(...) Noah...am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul(...) Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus. Hai acum, închide și deschide-mi portiera” ,  a scris Ana Morodan, pe Instagram.

Ana Morodan, mesaj emoționant pentru fanii ei

În urmă cu ceva timp, Ana Morodan a făcut o postare emoționantă pe paginile sale. Vedeta le-a mărturisit fanilor că, în anumite situații, este în regulă să arate tuturor că nu sunt bine și că nu este greșit să-și expună vulnerabilitățile și toate sentimentele. 

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și să fiu lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei. Așa că azi aș vrea să vă spun tuturor care ați fost educate sau self educate ca mine că e ok să nu fii bine. Și e ok să nu fii perfectă în fiecare zi. Și prostia pe care am zis-o eu acum 3 ani și o zic multe blogheoze acum, cum că suntem aici să inspirăm, nu să fim plângăcioase, e un bulls**t. Toți avem nevoie să știm că și cei pe care îi urmărim au zile nașpa!”, a scris Ana Morodan pe pagina ei de Instagram.

Ce a spus instanța în cazul Anei Morodan

Ana Morodan a rămas sub control judiciar, după ce magistrații au luat o hotărâre în privința sa. Decizia a venit ca urmare a faptului că Ana Morodan a condus mașina personală având permisul suspendat și sub influența unor substanțe interzise, iar în plus, a refuzat recoltarea de probe biologice. Ca urmare a acestor acuzații, s-a stabilit că va rămâne sub control judiciar până la următoarea verificare, însă nu mai mult de 60 de zile. Acest lucru a fost anunțat de către oamenii legii, care au transmis decizia oficial.

Faptele pentru care Ana Morodan a fost trimisă în judecată au avut loc pe data de 21 iulie și implică trei capete de acuzare. Totul a pornit de la incidentul din luna martie, când vedeta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri, provocând un accident în care au fost implicate două autovehicule. În momentul respectiv, Ana Morodan a fost depistată cu o alcoolemie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și se afla și sub influența unor substanțe interzise.

Citește și: Cum a slăbit Florin Busuioc 20 de kilograme, după infarctul suferit acum cinci ani: „N-am foarte mari restricții, mănânc și carne. Ultima masă e la ora...”

Cine este femeia care i-a fost alături lui Cătălin Bordea, după divorț: „Chiar îți mulțumesc. Mi-ai transmis o energie foarte bună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel