Ana-Maria Socaciu dezvăluie câteva dintre momentele frumoase din viața regretatului artist, Victor Socaciu. Ce obișnuiau să facă în această perioadă a anului

Sursă foto: Instagram/ Ana-Maria Socaciu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Ana-Maria Socaciu

Ana-Maria Socaciu a vorbit despre cele mai frumoase clipe alături tatăl său, celebrul Victor Socaciu.

Victor Socaciu este unul dintre cei mai mari artiști, care din păcate, nu se mai află printre noi. Acesta a lăsat în urmă trei moștenitori, fiind căsătorit de patru ori. Cu celebra Marina Almășan a fost căsătorit timp de 16 ani, fiind una dintre cele mai frumoase perioade din viața celor doi.

Vezi și: Brândușa Socaciu, prima declarație, după ce a fost acuzată de Marina Almășan că nu ar face dreptate copiilor în privința moștenirii

Ce spune despre Victor Socaciu

Cu toate acestea, fiica regretatului cântăreț a pășit în lumina reflectoarelor pentru a mărturisi câteva detalii din viața ei personală, dar și în legătură cu tatăl său, Victor Socaciu.  Ana-Maria Socaciu este una dintre fiicele sale, iar ea vorbește cu foarte mult drag despre propriul tată. Ea mărturisește cu emoție că îi este foarte dor de figura paternă, mai ales că sărbătorile în familie erau nelipsite în familia lor. Una dintre amintirile care o fac să se gândească cu drag este când tatăl ei o striga „fata lui tata”.

„Da, simt lipsa tatălui chiar și după atâta timp. În perioada asta, la noi, totul era doar o petrecere. Pentru că pe data de 6, luna asta, este ziua mea de naștere, după care era Sfânta Maria, după care Sfânta Ana. O țineam doar într-o petrecere. Acum trăiesc din amintiri. Nu aveam vreo tradiție de ziua mea de naștere, fiecare an era altfel. Țin minte că el avea o vorbă, îmi spunea ”fata lui tata”. Îmi făcea mereu cadouri. De exemplu, de aproximativ opt ani, port un lănțișor cu cruciulița la gât făcută cadou de tatăl meu. Cred că îmi aduce noroc”, a declarat pentru Click!, Ana-Maria Socaciu.

Vezi și: Marina Almășan a răbufnit după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut casa cumpărată în perioada căsniciei sale: „Nu știam! S-a băgat fără scrupule”

Nu au fost feriți de scandal în familia lor

Un moment foarte trist în familia extinsă a lui Voctor Socaciu a fost atunci când moștenirea acestuia a fost dezbătută de moștenitori. Și Marina Almășan a intervenit în această dispută. A fost vorba despre o vilă de la Cornu pe care artistul o avea în proprietate, iar Marina a avut câteva cuvinte de spus la adresa Brândușei Socaciu, soția-văduvă a artistului.

„Nu știam! Păi…nu știu cum să comentez… Așa cum am spus imediat după moartea lui Victor, eram sigură că fostul meu soț va sfârși abandonat într-un cimitir de la marginea unei localități aflată departe de copiii săi. Locul său, așa cum am mai spus, era la Bellu, pe Aleea Artiștilor, acolo unde fanii săi și cei dragi ar fi putut veni constant, să-i aprindă o lumânare sau să-i aducă o floare. Despre casă…ce să spun? Era un final previzibil: era greu să trăiești printre amintirile unei mari iubiri, în care te-ai băgat, fără scrupule… Nu știu de “împărțirea moștenirii”, a fost un subiect în care deliberat nu m-am băgat. Însă judecând după tot istoricul întâmplărilor trecute, nu mă aștept să se procedeze corect fața de copii nici măcar acum, în al 13-lea ceas. Bine că Victor e “departe” și nu poate vedea ceea ce se întâmplă în urma lui”, a declarat Marina Almășan pentru Unica.ro.

Vezi și: Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu a înșelat-o: „Stăteam acasă și fremătam pentru sănătatea lui”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 12 sep 2023, 15:30 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience