Ana Baniciu, confesiuni tulburătoare, la un an de la moartea mamei sale. Decizia care a marcat-o pentru totdeauna: „Acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea”

Ana Baniciu, foto Instagram
Descriere foto: Ana Baniciu, foto Instagram

Ana Baniciu mărturisește momentele grele prin care a trecut în urmă cu un an. Cum se simte fata celebrului Mircea Baniciu la un an după moartea mamei.

Ana, fiica lui Mircea Baniciu, a împărtășit povestea dureroasă a momentului în care și-a pierdut mama, un eveniment care a transformat-o în femeia puternică pe care o vedem astăzi.

Într-un podcast cu Emma de la Radio Zu, vedeta și-a deschis sufletul, rememorând cum această pierdere profundă a modelat-o. Momentul în care a rămas fără cea mai dragă ființă din viața sa a fost, fără îndoială, copleșitor.

Ana a mărturisit că experiența pierderii mamei a adus-o la maturitate. În ciuda faptului că a fost puternic zguduită, a găsit resursele interioare să se ridice din nou. Odată ce mama nu a mai fost lângă ea, a realizat că trecuse din stadiul de copilărie și că devenise cu adevărat o femeie. 

Vezi și: „Au spus că trebuie să fiu operată de urgență, pe creier” Ana Baniciu, momente de coșmar. Cu ce probleme s-a confruntat artista

A devenit mai puternică

Astăzi, ea strălucește ca o femeie puternică, înțeleaptă și încrezătoare, ducând cu ea amintirea și învățămintele prețioase ale mamei sale pe parcursul călătoriei sale în viață.

„Mama a fost un om foarte bun, mereu să ajute lumea, să dea de mâncare. Asta am și eu acum, e obsesia familiei. Mereu a vrut să dea. M-a crescut frumos. Sunt mândră. Eu mă gândesc, când voi fi eu mamă, căci ne pregătim psihic cumva pentru părințeală, că e o treabă foarte grea”, a mărturisit Ana, fiica lui Mircea Baniciu.

Vezi și: Ana Baniciu, în lacrimi, în prag de sărbători. Ce s-a întâmplat cu artista:"Cel mai greu an"

Vezi și: Ana Baniciu, primele declarații, la două luni de la moartea mamei sale. Ce decizie a luat în legătură cu logodnicul ei: „Nunta oricum nu trebuia să aibă loc”

Vezi și: Ana Baniciu, devastată de durere. Mama artistei a murit: „Am fost alături de ea până la ultima suflare”

Ultimele clipe ale mamei sale

Ana Baniciu a povestit despre ultimele două luni din viața mamei sale, în cadrul podcastului „DilEMMA

„Mama m-a rugat să nu o chinui, dacă chiar nu se mai poate face ceva (din punct de vedere medical), iar acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea”, a spus vedeta, potrivit sursei precizate.

Cum face față momentului dificil

În ciuda șocului emoțional pe care l-a adus moartea mamei sale, vedeta, fiica lui Mircea Baniciu, afirmă că a depășit această durere cu demnitate și că a arătat o putere deosebită.

„Eu cu maică-mea am fost lipite, siameze. Am fost împreună pe tot parcursul vieții noastre. A fost greuț. Știu că nu e o chestiune sănătoasă în orice fel de cuplu, în orice fel de combinație, dar noi ne-am iubit foarte mult.

A fost foarte grea trecerea. M-am uitat un pic în oglindă și m-am pupat, căci chiar am fost puternică și am zis: asta-i viața, hai! Și maică-mea mi-a zis asta. Noi am avut timp să vorbim. Am stat două luni cu ea în spital și am putut să vorbim tot. M-a lăsat să îi dau și eu înapoi puțin din cât mi-a dat ea. Oricum aș fi fost lângă ea”, a declarat fiica lui Mircea Baniciu, potrivit sursei precizate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 27 iul 2023, 19:16 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience