Ana Baniciu, primele declarații, la două luni de la moartea mamei sale. Ce decizie a luat în legătură cu logodnicul ei: „Nunta oricum nu trebuia să aibă loc”

Sursa foto: Ana Baniciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Baniciu, instagram

Ana Baniciu a făcut primele declarații după ce mama ei s-a stins din viață. 

Ana Baniciu a anunțat, pe rețelele de socializare, că mama ei s-a stins din viață. Artista și-a petrecut ultimele două luni alături de mama sa, aceasta fiind grav bolnavă. Fiica lui Mircea Baniciu a vrut să petreacă cât mai mult timp cu mama sa și să-i spună tot ce avea pe suflet, pentru ca aceasta să poată pleca liniștită. 

”Adina, mama care și-a dedicat întreagă viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează! Mama mea sfânta și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare. 

Artista spune că vrea să-și facă mama mândră și că va face tot posibilul să își realizeze planurile.  În final, vedeta i-a transmis încă o dată mamei sale cât de mult o iubește. 


De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viață mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a făcut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființă mea, în fiecare secundă!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare. 

Ana Baniciu, la aproape două luni de când mama ei a murit

Ana Baniciu a recunoscut că a avut o relație foarte strânsă cu mama ei. Chiar dacă fizic nu mai este lângă ea, o simte mereu în preajmă și este convinsă că are grijă de ea și o ghidează spre cele mai bun e căi.

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine, și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac. A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine', a spus Ana Baniciu într-un interviu pentru Click.

Ana Baniciu: „Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta'

Ana Baniciu a declarat că, din cauza evenimentelor neplăcute din ultima perioadă, a decis să anuleze nunta cu partenerul său pentru anul viitor sau peste doi ani.

„Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă', a mai continuat ea pentru sursa citată anterior.

Citește și: „Mama ta nu a murit”. Connect-R, mesaj emoționant pentru Ana Baniciu, după ce artista și-a pierdut mama

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 iun 2022, 14:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience