Ana Baniciu, în lacrimi, în prag de sărbători. Ce s-a întâmplat cu artista:"Cel mai greu an"

Data publicării:
Sursa foto: Ana Baniciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Baniciu, instagram

Ana Baniciu a izbucnit în lacrimi, chiar în prag de sărbători. Artista a făcut o retrospectivă a anului 2022. 

Ana Baniciu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Într-o postare recentă, vedeta a făcut o repstrospectivă  anului 2022. Artista a recunoscut că a fost cel mai greu an din viața sa și asta pentru că și-a pierdut mama și a avut de luat cele mai grele decizii pe plan profesional. 

Ana Baniciu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Ana Banciu a mărturisit că anul 2022 a fost unul plin de încercări și greutăți. Cu toate astea, artista și-a promis că va fi bine și că va trece peste toate momentele în care este la pământ.

„Sper sa știu cum să încep… Obișnuiesc să fac la sfârșitul fiecărui an un rezumat, un clip în care să lipesc imagini cu tot ce m-a bucurat și amuzat în anul care se încheie! 2022 m-a pus însă pe pilot automat, am funcționat cumva din inerție, n-am arătat, nu m-am plâns, nu m-am dat cu c**** de pământ pentru că așa am promis în luna mai. Ce nu se vede nu înseamnă că nu există”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Anul 2022 a fost unul greu pentru Ana Baniciu

Ana Baniciu și-a pierdut mama în decursul acestui an, după ce femeia a fost grav bolnavă. Vedeta a recunoscut că a avut o relație foarte strânsă cu mama ei. Chiar dacă fizic nu mai este lângă ea, o simte mereu în preajmă și este convinsă că are grijă de ea și o ghidează spre cele mai bun e căi.

Ana Baniciu a recunoscut că și-a găsit cu greu puterea de a urca din nou pe scenă și de a începe noi proiecte pe plan muzical. Cu toate astea, artista speră ca toți oamenii să reușească să depășească momentele grele din viața lor și să meargă mai departe. 

„De departe cel mai greu an din viața mea, scenariul la care nici nu aveam forța să mă gândesc vreodată și totuși am reușit sa găsesc o cale să fac ce iubesc… probabil asta m-a făcut să și zâmbesc, familia, prietenii și faptul ca m-am întâlnit cu voi, datorită proiectului Dj Project care nu întâmplător a apărut când eram cu mama în spital! M-am intalnit cu oameni zâmbitori și fericiți să mă vadă, am cântat și am scos tot ce era de scos din mine pe scenă. Pozele astea sunt făcute într-o seara cu cantare din vara trecută și sper să vă îndemne pe toți să găsiți puterea din voi, ea există și e imensă, faceți ce va place și ascultați universul! Vă mulțumesc!”, a încheiat Ana Baniciu postarea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Ce spunea Ana Baniciu, la două luni de la moartea mamei sale

”Adina, mama care și-a dedicat întreagă viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează! Mama mea sfânta și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare. 

Artista spune că vrea să-și facă mama mândră și că va face tot posibilul să își realizeze planurile.  În final, vedeta i-a transmis încă o dată mamei sale cât de mult o iubește. 


De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viață mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a făcut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființă mea, în fiecare secundă!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel