America Express 2024, emoțiile unei echipe participante. Giulia Angelescu: „BOOM, sunteți pregătiți?”

Data publicării:

Ediția acestui an la America Express va fi una incitantă și plină de aventuri. Chiar Giulia Angelescu și-a exprimat nerăbdarea cu privire la participarea în competiție alături de soțul său.

Cele 9 echipe din această ediție a America Express au fost anunțate, iar fanii așteaptă cu nerăbdare apariția vedetelor favorite pe micile ecrane. Acestea vor fi angajate în parcurgerea drumului soarelui din America de Sud și va prezenta foarte multe obstacole, voința și sudoarea se vor face foarte bine văzute în cazul vedetelor participante. Printre echipe va fi și Giulia Angelescu împreună cu soțul ei, Vlad Huidu.

BOOM, sunteți pregătiți?

Așadar, Giula Angelescu a transmis un mesaj emoționant fanilor săi prin intermediul unei platforme de socializare prin care își arată fericirea și entuziasmul în privința competiției. Artista a scris că va fi aventura vieții ei și că toți cei dragi îi susțin.

 

„!BOOM!  Badass couple goes to @americaexpressromania !!!! Sunteți pregătiți? Noi suntem nerăbdători să plecăm în aventura vieții noastre!!! Copiii, familia, prietenii sunt alături de noi și au încredere că ne vom descurca de minune. Asteptăm  voastre în comentarii pentru că pentru noi contează enorm susținerea voastră! ARE YOU READYYYYY? Let’s do this!!!”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa.

VEZI Și: Irina Păcurariu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO
VEZI Și: Cum recunoști alergia solară, mușcătura de căpușă, dar și alte pericole din sezonul cald. Dr. Ionela Manole: „E nevoie de intervenția unui cadru medical” / EXCLUSIV

O scurtă caracterizare a participanților din ediția acestui an la America Express

Invitată în platoul Observator, Irina Fodor și-a permis să aprecieze fiecare participant în parte la celebra competiție. Venind momentul să aprecieze dimensiunea cuplului Giulia și Vlad, prezentatoarea s-a arătat entuziasmată deoarece, cei doi vor face competiția mai piperată. Irina Fodor este sigură că toate echipele vor da tot ceea ce vor avea mai bun.

VEZI Și: Factorii care ne pot pune în pericol frumusețea și sănătatea pielii, în timpul verii. Dr. Ionela Manole: „În cazul acestor persoane, riscurile sunt mai mari”/ EXCLUSIV

„O să fie o competiție puternică. Sunt foarte multe echipe pe care le văd foarte bătăioase anul ăsta. De fapt, nu-mi vine în cap nicio echipă leneșă cu ghilimelele de rigoare. Mie mi se par toți foarte ambițioși și nu cred că cineva își va lua anul acesta ochii de la targetul final, simt că nu îi vom pierde din peisaj”, a precizat ea, conform Spynews.ro.

VEZI Și: Cum își învinge Ovidiu Lipan Țăndărică fricile: „Există forma asta rea care poate să te cuprindă”/ EXCLUSIV

VEZI Și: Ovidiu Lipan Țăndărică, despre performanțele sale artistice. Ce ar schimba dacă ar putea da timpul înapoi: „Sinceritatea este primordială pe scenă”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel