„Am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună”. Dieta lui Fuego. Artistul topește kilogramele fără prea mult efort

Data publicării:

Paul Surugiu - Fuego își dezvăluie secretul siluetei. Iată cum scapă de kilogramele în plus. 

Paul Surugiu - Fuego a uimit publicul, în urmă cu câțiva ani, când și-a transformat complet silueta, într-un timp record. Atunci, artistul a slăbit 18 kilograme în doar câteva săptămâni. 

Artistul spune că are o metodă simplă de slăbit, pe care o aplică ori de câte ori are nevoie. 


„ Am norocul și avantajul că dau foarte repede jos kilogramele, dacă mă țin de programul pe care mi-l setez și dacă am o motivație suficient de puternică să fac asta. Dietele mele, cele mai frecvente, sunt și foarte simple.

Pur și simplu mă abțin de la mâncat mult. Renunț la anumite alimente și complet la pâine, dulciuri, prăjeli, făinoase, grăsime. Mănânc carne slabă, salate și cantități mai mici la toate și pot slăbi foarte ușor așa. Recordul a fost în 2018, când am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună. Cred că e important să facem ce simțim, să ne placă să fim în pielea noastră și să încercăm să nu avem complexe, indiferent de ce spune societatea!”, a declarat artistul pentru Viva. 

Alimentul secret din dieta lui Fuego

 

În urmă cu ceva timp, artistul dezvăluia că merele l-au ajutat foarte ult în dietă. 

„Am slăbit 15 kilograme cu ajutorul merelor şi vă recomand să mâncaţi cât mai multe mere în cura de slăbire, pentru că merele nu au atât de mult zahăr. Orice fruct aţi mânca vă îngrăşaţi. Fructele au zaharuri, conţin zahăr, merele în schimb, sunt chiar indicate în curele de slăbire. Între mese am mâncat numai măr, afine şi zmeură. 

Am mai mâncat şi perle de brânză, care sunt foarte gustoase, dar cele care conţin doar 2% grăsime. Dimineaţa mănânc acea brânzică, mănânc un ou românesc, Cum se face oul românesc? Îl pui la fiert în puţină apă, iar în acea apă pui puţin oţet ca să nu se prindă oul. Şi îl laşi acolo şi îl faci cât vrei tu de moale. Şi mănânci brânzica aia cu oul şi mai mănânci nişte ardei, nişte ciupercuţe şi ţi-ai făcut micul dejun, care este foarte gustos.

 

Între mese mâncăm ori măr ori unul dintre fructele despre care v-am spus, merele ar fi mai bine să fie verzi. După-amiaza, de exemplu, mănânc o ciorbiţă de legume pe care mi-o fac eu, în care pun brocoli, în care pun ciuperci, în care pun tot felul de legume şi pun foarte multă ceapă, pentru că ceapa, fie că vrem sau nu să recunoaştem, dă foarte mult gust mâncării. Mănânc un castron de ciorbă de legume şi credeţi-mă că mă satur. Mie îmi place foarte mult ceapa, dar ştiţi de ce?

Pentru că ceapa este foarte bună pentru voce. Ceapa îţi reglează foarte bine corzile vocale. Asta ştiu de la un specialist orelist foarte bun. În momentul în care termin prânzul, mai mănânc un măr între mese şi seara mai mănânc un peşte bun. La sală merg rar, dar mai trebuie să slăbesc 5 kg. Eu când m-am apucat de slăbit aveam 111 kg, iar în momentul acesta am 93. Aş vrea totuşi să ajung la 85 de kilograme”, a declarat artistul pentru Click.ro, în urmă cu ceva timp.  

 


Meniul perfect al artistului

„Meniul perfect ar fi unul mai dietetic, fără pâini și cu puține grăsimi. N-ar fi neapărat cel care mi-ar fi mie pe plac cel mai mult! Din păcate, îmi plac mâncărurile gătite, calorice, bucătăria românească, pe care o și gătesc și dulciurile! Dar totuși, dacă-mi setez asta și-mi impun, pot renunța și mă adapta la un regim de viață mai sănătos, cu ore normale de masă și fără excese majore, fără a renunța neapărat la tot ce-mi place! Totuși, dacă ar fi să renunț la toate plăcerile culinare, aș face asta, dar niciodată n-aș putea renunța la gustul ... cartofilor prăjiți! Măcar așa .. de poftă...”, a declarat Fuego pentru Spectacola. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel