„Am pregătit corpul de vară”. Adi Nartea dezvăluie dieta cu care se menține în formă: „Curăță toate organele”

Data actualizării: | Data publicării:
Adi Nartea, foto Facebook
Descriere foto: Adi Nartea, foto Facebook

Adi Nartea dezvăluie cum și-a pregătit corpul pentru vară. Actorul urrmează să plece cu autorulota în concediu, alături de întreaga familie.

Adi Nartea a fost invitat în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre planurile de concediu pe care le are pentru această vară. Tată a doi copii, actorul și-a schimbat complet stilul de a călători. Pe lângă faptul că pleacă în vacanță cu autorulota, actorul și-a regândit și destinațiile, alegând mereu drumuri mai scurte, pentru confortul celor mici. 


„Am câteva zile libere până marți când am un eveniment la Târgu Mureș. După care, mă întorc de la Târgu Mureș, iau autorulota și fetele și mergem…Acum nu știu exact unde. (…) Până să apară Mara, noi în fiecare august-septembrie plecam în sailing cu barca. Eram o gașcă de prieteni. Acum că suntem cu fetele, ca să evităm scăldatul excesiv, am zis să luăm o autorulotă. E prima dată! Avem câteva plaje în Bulgaria pe care vrem să le bifăm neapărat. În România nu știm exact unde o să campăm”, a povestit Adi Nartea, în emisiunea de la PRO TV.  

VEZI ȘI: Adi Nartea, diagnostic teribil: „Am început să plâng”. Simptomul banal care l-a ajutat să descopere boala

Dieta lui Adi Nartea

Celebrul actor nu își neglijează nici aspectul fizic, acesta fiind un adept al postului intermitent, despre care are numai cuvinte de laudă. El spune că are ferestre luni de ore în care nu mănâncă nimic și susține că, pe lângă faptul că slăbește, reușește să își detoxifieze și întregul organism. 

„Am pregătit corpul de vară! Fac fasting… Chestia asta am făcut-o cumva intuitiv, adică în momentul în care dimineața te trezești și ești pe grabă și trebuie să fugi și nu mănânci și bei doar cafeaua, apropo cafeaua fără lapte, fără zahăr, te prinzi că pe la ora 12 nu ai mâncat nimic. Și dacă nu ai mâncat nimic de cu seara, involuntar ai făcut fasting. Toată lumea știe despre fasting, este un post intermitent... Între 12 și 18 ore de nemâncat, de fasting, adică doar apă, cafea sau ceai, corpul tău intră într-un stadiu de curățare și se curăță ficatul… Ceea ce este foarte important. Pe lângă ficat se curăță toate organele!”, a adăugat actorul. 


Adi Nartea bea ceaiuri din copilărie

Mai mult, actorul dezvăluie că este un fan al ceaiurilor, încă din copilărie. Mama sa fiind cea care i-a insuflat acest tabiet pe care îl urmează și azi. 


„Până în clasa a X-a, mama îmi dădea tot timpul la școală un bidon de ceai.  De multe ori îmi făcea de tei, de sunătoare și de șovârf”, și-a amintit Adi Nartea. 

 

 

Pe lângă dietă, actorul este și un împătimit al sportului. De la sala de forța, bicicletă și sporturi extreme, instagramul lui Adi Nartea este plin de activități sportive. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adrian Nartea (@adinartea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel