„Am făcut prostia asta în tinerețe”. Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica: „Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia”

Data publicării:

Gina Matache a vorbit despre modul în care și-a crescut fiicele. Delia, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a avut parte de un tratament dur din partea mamei sale, în timp de Oana, mezina familiei, s-a bucurat de „înțelepciunea mamei sale”.

Familia Matache se află în mijlocul unui scandal  monstru, după ce Oana, sora mai mică a Deliei, s-a despărțit de tatăl copiilor ei și a început o nouă relație, relație care nu este pe gustul mamei sale. 

 

VEZI ȘI: Oana Matache, urmărită de probleme. După scandalul legat de iubitul ei, vedeta nu mai are bani să își plătească nici chiria. Ce zice Gina Matache

Un adevărat război s-a produs în familia Deliei Matache, după ce mama sa a făcut o serie de afirmații și acuzații la adresa noului iubit al surorii sale. Afirmațiile Ginei Matache nu au rămas fără replică, astfel că, situația a escaladat într-un adevărat scandal mediatic. 

VEZI ȘI: Delia sare în apărarea lui Radu Siffredi. Legătura dintre noul iubit al Oanei Matache și Mihai Bendeac


Gina Matache este astfel, în aceste zile, în lumina reflectoarelor, și mulți sunt curioși să afle cum decurge acum relația pe care o are cu fiicele ei. Dacă despre prezent și viitor nu putem să aflăm prea multe, mama celor două vedete ne spune încă cum a fost relația în copilărie. Dintr-un interviu pentru Wowbiz, aflăm că Delia a fost bătută în copilărie, în timp ce Oana a avut parte de un tratament mai delicat. În apărarea sa, Gina Matache spune că „așa era moda”, în perioada comunismului și că era foarte tânără atunci când a născut-o pe Delia. Când a venit pe lume Oana, lucrurile s-au schimbat, astfel că mezina familiei s-a bucurat de mai multă toleranță.

Delia, dezvăluiri neașteptate despre traumele din adolescență: „De ce faci asta unui copil?”


 „Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copil, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta în tinerețe.

Numai cu Delia, la Oana deja am început să prind informație, deci era după Ceaușescu încoace. A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia nu i-ai dat o palmă, pe mine m-ai...Îmi pare rău, nu aș fi vrut, doar că pe atunci eram și eu un copil, că am făcut-o pe ea la 20 de ani. Eram împărțită între serviciu, scenă, era destul de greu. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. Îi dădeam o palmă și hai treci la lecții. Asta le-aș spune mamelor, fiți alături de ei”, a declarat Gina Matache pentru WowBiz.

Delia, făcută knockout de mama ei. Gina Matache: E risipitoare, e pe lux și opulență

Gina Matache, mândră de Delia


„De multe ori mă întreabă lucruri sau aud oameni în spate șușotind. Uneori mă crispez, dar cele mai dese sunt, într-adevăr, felicitările. Îmi spun că am un copil extraordinar și mă mândresc foarte mult cu asta”, a adăugat Gina Matache pentru Wowbiz.

De ce nu are Delia copii. Artista a spus adevăratul motiv: „Ne-am atins scopul. Lasă să nu fie”

 

Ce spunea Delia despre modul în care au crescut-o părinții ei

Delia este o fire atipică. Artista își exprimă spiritul rebel atât prin muzica pe care o cântă, cât și prin felul în care se îmbracă. 

De la melodia „Da, mamă, sunt beată” și până la culorile extreme de păr, ne putem da seama ușor că Delia nu este omul regulilor, iar artista a fost o rebelă încă din adolescență. 

 

Invitată în podcastul Andrei Măruță, Delia Matache a dezvăluit că la vârsta de 18 ani a plecat din casa părinților, pe care îi considera prea autoritari. Mai mult, artista spune că nu ar vrea să fie ca părinții ei arunci când va fi mamă. 


„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine, şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani, am zis: gata, nu se mai poate, vreau să fac ce vreau. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea”, a povestit Delia în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”

Problemele de sănătate cu care se confruntă mama Deliei

 

Mama Deliei Matache a fost invitata lui Teo Trandafir în cadrul emisiunii de pe Kanal D. Gina Matache și-a deschis sufletul și a vorbit despre mai multe lucruri personale care o macină. Chiar dacă arată excepțional, pentru vârsta de 59 de ani pe care o are, femeia a ales să vorbească deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă și care îi dau mari bătăi de cap, în ultima vreme.

„Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana, foarte mari. Astăzi pot să stau de vorbă cu tine și  mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat, pentru că am avut astfel de faze. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei și atunci eu e să mai zic. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu, aveam faze urâte. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia pe tratamente. Acum o să mai încerc o dată în Turcia, dar e mai complicat și de asta am încercat și aici. Cei de la salvare au ajuns să-mi spună că am atacuri de panică și că îi deranjez. Nici nu-mi mai vine să dau telefon, mai cu o pastiluță, leacuri băbești.”, a menționat mama Deliei, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel