Delia, dezvăluiri neașteptate despre traumele din adolescență: „De ce faci asta unui copil?”

Data publicării:
Sursa foto: Delia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, Instagram

Delia și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele trăite în adolescență.

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a muncit enorm de mult pentru tot ce are în prezent. Recent, aceasta a vorbit despre traumele pe care le-a trăit în adolescență, înainte să devină cunoscută.  Mai exact, Delia a povestit că unele dintre colegele sale ar fi fost hărtuite sexual de profesori.

„În perioada liceului, o parte dintre profesorii de muzică le spuneau elevelor „Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută” și le pipăiau efectiv pe sâni! Asta se întâmpla la liceu la Lipatti”, a dezvăluit artista, pe InstaStory.

Delia, dezvăluiri neașteptate despre traumele din adolescență

De asemenea, artista a mărturisit că în liceu era umilită de colegi din cauza faptului că studia la flaut. 

„Aveam 13 ani și veneam de la școală cu flautul în cutie. Auzeai când treceai pe lângă un șantier și chiar și în curtea școlii, „Hei, fata cântă la ce atârnă?”. De ce faci asta unui copil, unui adolescent, unei femei, nu contează, de ce ești imbecil, de ce?”, a mai spus revoltată Delia.

Delia, detalii INEDITE din copilărie

Delia este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Puțini sunt cei care știu că artista are câteva regrete legate de cariera sa. Artista a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă mai mult timp pentru ea și să se bucure altfel de perioada de adolescență. 

„Nu studiez foarte mult la nici unul dintre instrumente, ci doar ocazional și în funcție de proiectele pe care le am. Îmi trezesc amintiri, am destule ore de studiu din școală și din facultate. Este un sentiment nu tocmai plăcut. Am rămas cu o chestie din școală, cu un sentiment de chin, de muncă, de ore de studiu la instrument, pentru care eram certată dacă nu ieșea bine. Ne pregăteam pentru audiții, trebuia să învățăm teorie.

Îmi place să improvizez, nu să studiez. Copilăria mea a fost marcată de faptul că am făcut o școală de muzică. Doar în vacanțe eram mai liberi, în timpul școlii nu prea făceai ce vrei. Primordiale erau instrumentele, teoria.”, a mărturisit Delia Matache, potrivit libertatea.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel