De ce nu are Delia copii. Artista a spus adevăratul motiv: „Ne-am atins scopul. Lasă să nu fie”

Data publicării:

Delia vorbește, pentru prima dată, despre motivul pentru care nu își dorește să devină mamă. 

Delia a primit deseori întrebarea „când va deveni mamă?”. Uneori a evitat să răspundă, alteori a spun că nu e momentul. Acum artista a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu își dorește copii. 

 

VEZI ȘI: Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI: „Nu voi permite să fiu jignită, umilită”. Delia, reacție dură în cazul hărțuirii sexuale. Ce le sfătuiește pe tinere EXCLUSIV

@bubulet4 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original - Bubulet4

Delia: „Nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare”. Cum a depășit obstacolele din carieră și care este „rețeta” succesului

Delia Matache este unul dintre cei mai nonconformiști și apreciați artiști din România.  Artista se reinventează și uimește cu fiecare proiect, iar publicul ei este tot mai numeros. Pe lângă publicul deja format, vedeta se bucură și de aprecierea generației tinere. 

Am stat de Vorbă cu Delia Matache pentru a afla care este secretul succesului ei, dar și care sunt valorile în care crede. 

VEZI ȘI: „Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia

SPECTACOLA: Ești unul din puținii artiști care reușesc să rezoneze cu mai multe generații. Vin din urmă generații întregi de fani Delia. Cum reușești să ajungi la noua generație și să îți păstrezi, în același timp, publicul deja format?

Delia: Mie nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare, să îmi impun limite, nu mi-am propus niciodată să plac tuturor. Prin acest fel de a fi al meu și prin modul în care am ales să mă dezvolt ca om și ca artist, am reușit să mă apropii de feluri diferite de public, pentru că mereu am explorat, m-am jucat, am încercat și am vrut să fiu eu. Dacă publicul a rezonat, atunci nu îmi rămâne decât să mă bucur.

 

SPECTACOLA: Cum era Delia în copilărie și ce nu s-a schimbat nici acum? 

Delia: Eram la fel de visătoare, de spontană, dar ascultătoare în ciuda firii mele rebele. Pasionată de muzică, dornică să devin artist.

SPECTACOLA: În copilărie, ce visai să devii „când vei fi mare”? 

Delia: Artist, muzician, nu exista o altă opțiune. Am studiat muzica de mică, știu să cânt la mai multe instrumente, cumva nu mi-am prea dat voie să mă văd făcând altceva decât muzică.

 

SPECTACOLA: Crezi in destin sau crezi că, mai degrabă, omul își face norocul cu mana lui?

Delia: Cred că există un drum trasat pentru fiecare, dar cred enorm în muncă și pasiune.

 

SPECTACOLA: Ai vreun artist internațional care te inspiră?

Delia: Sunt mulți și tot apar. Uite, acum din generația mai nouă: Rosalia, Doja Cat, dar și Rihanna, 

SPECTACOLA: Cariera ta a fost într-o continuă ascensiune, încă de la primii pași în muzică. Ai întâmplinat și obstacole în drumul spre succes?

Delia: Clar au fost și obstacole, nu cred că există persoană să nu fi întâlnit obstacole în carieră, indiferent de domeniu. E important doar cum te raportezi la ele, dacă alegi să te doboare sau cauți resurse să mergi mai departe și foarte important, să te înconjori de oameni care cred în tine și îți pot fi aproape să te ajute să evoluezi.

Citește continuarea aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel