Delia sare în apărarea lui Radu Siffredi. Legătura dintre noul iubit al Oanei Matache și Mihai Bendeac

Data publicării:

Telenovela din familia Deliei Matache a început să capete o nouă conotație. Dacă în urmă cu ceva timp internetul era în flăcări de la declarațiile părților, ducându-se o luptă aprigă de partea cui este adevărul, în prezent, s-a lăsat o liniște suspectă, dar care poate spune multe. O lungă perioadă, Delia a refuzat să se implice în tot acest conflict dar se pare, că în stilul ei subtil și discret, vedeta are și ea ceva de spus. Și tot pe Instagram.  

“Hate-ul nu e de la toată familia ei. Soră-sa a fost ok cu noi, mai sunt prietene d-ale ei care au fost ok cu mine și cu toată chestia asta, doar că oamenii puțin mai în vârstă și la o distanță de generații clar o să aibă ceva de comentat față de cei ca mine, care își fac unghiile, care au părul lung, „rockeri împuțiți”, care se îmbracă în haine neobișnuite”, declara, acum ceva timp, Radu, iubitul Oanei Matache, conform Viva.

Gina Matache și comunitatea ei, atac dur la adresa lui Radu Siffredi

Ceea ce s-a și întâmplat, Gina Matache postând pe Instagram o poză a posibilului viitor ginere, în care acesta purta o ținută mai non-conformistă, însoțită de cu comentariul „Aveți grijă ce psihiatru alegeți!”

Nici comunitatea doamnei Gina nu s-a lăsat mai prejos, sutele de comentarii desființându-l, practic, pe Radu Siffredi și aspectul său. Cuvinte grele i-au fost atribuie, iar cei care încercau timid să îi ia partea erau pur și simplu puși la colț. O comunitate întreagă a făcut un zid în jurul mamei îndurerate și veneau, care mai de care cu încurajări și sfaturi, pentru a o ajuta să depășească situația.

Delia a postat pe Instagram: “Un drogat cu perle la gatzzzz si oja.....ntzzz ntzzz”

În tot acest timp, Delia și-a văzut de drumul ei, concentrându-se pe vacanță și proiecte și evitând cu grație, orice tentativă de a fi făcută să comenteze ceva, despre ceea ce se întâmpla în familia ei.

În urmă cu câteva ore însă, vedeta a făcut un Instastory pe contul ei public, care poate da naștere la multe controverse, în acest context. Aceasta a postat mai multe fotografii cu bărbați celebri de la noi și din străinătate, cu ținute mai non conformiste, similare cu ale lui Radu Siffredi, precum și cu unghiile date cu ojă, exact ca el. Pozele erau însoțite de comentariul: “Un drogat cu perle la gatzzzz si oja.....ntzzz ntzzz”. Printre acești bărbați se numără Johnny Deep, Harry Styles precum și prietenul de o viață al Deliei, Mihai Bendeac. Să fi vrut vedeta să își spună părerea într-un mod discret? Cu siguranță că referirea este oarecum evidentă la iubitul surorii ei, Radu Siffredi, mai ales că vedeta este cunoscută și ea, la rândul ei, pentru ținutele și atitudinile curajoase pe care le abordează.

 

Delia aduce pacea în familia Matache

Tot Delia avea să iasă și cu câteva zile în urmă cu o declarație care îndemna la pace și linișet atât presa, cât și familia ei:

“ Toată lumea e bine, sănătoasă. Vorbesc cu toată lumea (n.r. vorbește cu Radu Siffredi). Tu crezi că suntem într-un scandal monstru? Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”, declara aceasta pentru  Cancan.

Dacă mesajul ei a fost auzit de familia ei sau nu, nu se știe, însă liniștea s-a așternut peste conturile de Instagram ale celor implicați. Gina Matache a șters toate postările de pe contul ei, care îl atacau pe Radu Siffredi. Acesta, la rândul lui, a ales tăcerea nemaipostând nimic despre mama Oanei și nici nu mai dorește să facă live-uri, iar Oana s-a limitat să împărtășească cu comunitatea ei, doar realizările profesionale.

Dacă Delia este cea care a îngropat securea războiului în familia Matache rămâne de văzut, dar până atunci, așa cum spunea chiar ea, " să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume".

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel