Alina Sorescu, sfâșiată de durere: „Când îți vezi copilul că plânge”. Artista trăiește o perioadă de coșmar

Data publicării:

Alina Sorescu a vorbit despre perioada dificilă pe care o trăiește, după ce instanța a decis ca fiicele ei să locuiască și la tatăl lor. 

Invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, Alina Sorescu a vorbit despre perioada grea pe care o traversează. 

Instanța a decis, în final, ce se va întâmpla cu Raisa și Carolina, fetițele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu. Cele două micuțe vor petrece o săptămână la tată, și una la mamă, lucru care a nemulțumit-o foarte tare pe artistă, care consideră că acest lucru va crea un dezechilibru asupra copiilor ei. 

Mai mult, vedeta a mărturisit că îi este foarte greu să stea departe de fetițele sale și spune că plânge atunci când nu este lângă ele.

“Când ai plâns ultima oară?”, au întrebat-o prezentatorii emisiunii pe Alina Sorescu.

“Cred că a văzut toată lumea când am plâns ultima oară. E o perioadă delicată în viața mea și plâng evident… când plâng fetițele, plâng și eu. (…) Nu vorbim aici despre relația cu fostul soț, ci despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi este și mie greu. Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge…”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea de la PRO TV. 

 

Durerea prin care trece a inspirat-o să se implice în proiecte caritabile 

Vedeta spune că vrea să își dedice timpul și pentru ajutorarea altor mame. 

“De asta cumva în perioada asta sunt și mai sensibilă și mă implic în evenimente caritabile. Săptămâna viitoare am un concert caritabil pe care îl susțin la Ateneul Român și care are o cauză nobilă. Numai o mamă poate să înțeleagă suferința unei alte mame și voi cânta pentru a lupta să strângem fonduri pentru bebelușii născuți prematur, internați la spitalul Marie Curie”, a adăugat Alina Sorescu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel