Alina Sorescu trăiește clipe de coșmar: „Această decizie aduce haos în viața fetițelor”. Ce relație are în prezent cu Alexandru Ciucu

Data publicării:
Alina Sorescu, captură video Youtube
Descriere foto: Alina Sorescu, captură video Youtube

Alina Sorescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre sentimentele care o încearcă în această perioadă grea, după ce instanța a decis să ofere custodie comună fetițelor sale.

Alina Sorescu este în continuare dezamăgită și bulversată de decizia instanței de a acorda custodie comună fetițelor sale. Vedeta consideră total greșit acest lucru, întrucât cele mici sunt încă la o vârstă extrem de fragilă, când au nevoie de un program exact în fiecare zi, iar acest lucru nu se va putea întâmpla dacă acestea vor locui o săptămână cu mama lor, iar cealaltă cu tatăl, consideră vedeta.

“În viața mea personală, lucrurile nu s-au așezat încă. Va mai dura. Dar eu trebuie să merg mai departe, să cresc ca artist, să întrețin fetițele. Mă gândesc că cel mai important este, în această perioadă, ca lor să le fie bine. Fetițele sunt pe primul plan.

Este clar că această decizie aduce haos în viața a două fetițe de 9 și de 6 ani. Vorbim despre decizia ca ele să petreacă o săptămână într-o parte, o săptămână în alta. Nu vorbim de custodie exclusivă, cum se tot vorbește. Este vorba despre custodie comună, cu domiciliul la mamă și de acest program de vizită bulversant, de fapt. Cei mici, la aceste vârste, și fetițe fiind, au nevoie de continuitate și stabilitate emoțională, de o rutină, de un program, de reguli pe care să le știe, să le respecte. E foarte complicat să ai o regulă într-o parte, o regulă în alta…”, a declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii realizate de Teo Trandafir pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Alina Sorescu, sfâșiată de durere: „Când îți vezi copilul că plânge”. Artista trăiește o perioadă de coșmar

Motivul pentru care nu li s-a cerut părerea fetițelor în instanță

Mai mult, artista spune că fetițele sale nu au avut niciun drept la replică în instanță, pentru că sunt prea mici pentru a-și spune părerea. Acest lucru se întâmplă abia după vârsta de 10 ani, spune Alina Sorescu. 

“După 10 ani sunt întrebați copiii în instanță. Am încredere că decizia finală va fi una în beneficiul fetițelor și că nu vor fi efecte pe termen lung asupra lor. Totul a fost în mâna judecătorului de acum și va urma apel. Încă nu se știe. Procesul mai are faze, mai este. E important să ne păstrăm echilibrul.

Aici nu vorbim despre noi ca părți. Vorbim strict despre fetițe, despre interesul lor superior. Toate lucrurile celelalte trebuie lăsate de o parte. Primează fetițele, liniștea lor și ca lor să le fie bine.”, a continuat solista.

Pe aceeași temă: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce instanța a decis custodia fetelor: Mă bucur de această hotărâre, pentru că...”

Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil”

Mai mult, vedeta spune că între ea și fostul soț nu este deloc o relație bună în prezent. Artista comunică cu tatăl fetițelor sale doar în instanță, acolo unde au avut loc mai multe procese până la ora actuală, ce par a nu se termina prea curând.

“Lucrurile între noi, la momentul acesta, se întâmplă juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil. De aceea am și ajuns în situația de a fi în instanță. Am tras cu dinții să nu ajungem aici. Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră. Pentru că am tras cu dinți să nu ajungem aici. Și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta.”, a mai dezvăluit aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel