Secretul unei vieți fericite. Cum reușește Lidia Fecioru să aibă zilnic o energie bună / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube

Lidia Fecioru a dezvăluit principiile după care ar trebui să ne ghidăm în viață, pentru a fi fericiți.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe” de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde a oferit mai multe sfaturi ce trebuie urmate de toată lumea care își dorește să ducă o viață fericită, lipsită de gânduri și energii negative. În tot acest proces, un rol important îl au și hainele pe care le purtăm zilnic și pe care specialista pune mare preț. Aceasta mărturisește însă că mai există și momente în care starea de spirit negativă nu îi permite să creeze cele mai inspirate ținute, așa cum are în majoritatea aparițiilor publice. 

„Am probat vreo patru jachete până să ajung la opțiunea asta. În primul rând, îmi place să mă asortez, chestia asta o fac nu că am eu vreo fiță, doar că îmi place să curgă privirea pe haine, nu-mi place să se blocheze. În deosebi da (n.r. mereu a fost stilată), nu neapărat în pas cu moda, dar cum mă simt bine să mă îmbrac. Dacă mă vezi câteodată când nu am dispoziție, zici că sunt bradul de Crăciun, nu am nicio dispoziție, nu au o legătură una cu cealaltă, sunt cu toate culorile posibile și mă și simt așa.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Cum reușește Lidia Fecioru să aibă mereu o energie bună

Chiar dacă viața a trecut-o prin diferite încercări și a supus-o la mai multe dificultăți, toate aceste experiențe nu au făcut decât să o întărească pe Lidia Fecioru și să o ajute să fie femeia puternică din ziua de astăzi. Mai mult, bioenergoterapeuta nu s-a lăsat „pradă” acestor conflicte interioare și a știut mereu să iasă cu zâmbetul pe buze din orice situație negativă, iar acesta este unul dintre secretele sale pentru o viață cât mai pozitivă și fericită. 

„Eu am energie bună pentru că nu mă blochez în lucrurile mici. Dacă ieri am avut o zi proastă și poate nu mi-a mers ceva ce mi-am pus eu în plan sau dacă am fost refuzată cu ceva, eu nu stau acum să plâng 100 de ani că vezi Doamne ce fac eu, am dat greș. La institutul creierului, la Moscova, la facultate, aveam o profesoară care spunea așa: „Eu întotdeauna voi paria pe copiii care iau și câte o nota 2, nu numai pe cei de nota 10. Spunea că cel care ia și 2, acela mereu își va îndrepta nota, adică el mereu va fi inventiv, va vrea să miște, unul de nota 10, când va lua un 2, s-a dărâmat. Am învățat chestiunea asta, e o formă de viață până la urmă.”, a continuat aceasta.

„În spatele unui caracter puternic întotdeauna vei găsi cele mai mari dezamăgiri”

Pozitivismul nu ne guvernează mereu viața, însă multe persoane poartă uneori măști, pentru a arăta tuturor faptul că viața lor este ideală, spune Lidia Fecioru. Acest lucru este făcut din cauza presiunilor exterioare, clarifică specialista, care spune că multe persoane se tem să nu fie rănite sau bârfite de cei cunoscuți.

„Atunci e mult mai ușor să treci peste dezamăgiri, pentru că în spatele unui caracter puternic întotdeauna vei găsi cele mai mari dezamăgiri. Sunt de multe ori măștile pe care ni le punem special pentru a nu fi răniți, bârfiți, de a nu le da oamenilor ocazia să se bucure că nu ești așa cum vrei ei să te vadă, în genunchi.”, ne-a mai spus Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel