Alexandra Stan a încercat să se sinucidă. Vedeta a fost oprită de tatăl ei: Nu găseam niciun motiv să trăiesc

Captură video Youtube/ Mihai Morar
Descriere foto: Captură video Youtube/ Mihai Morar

Alexandra Stan a dezvăluit faptul că a încercat să-și ia viața de două ori.

Alexandra Stan a trecut printr-o adevărată dramă în perioada în care a fost într-o relație cu Marcel, cel ce i-a fost și manager. Pe lângă faptul că acesta a băgat-o pe artistă în spital, în urma unei bătăi foarte grave, Alexandra Stan a mărturisit acum faptul că, în realitate, lucrurile au stat și mai rău de atât. Din cauza faptului că nu se regăsea deloc în acea perioadă, vedeta a încercat să-și pună capăt zilelor, în mai multe rânduri.

"Când ți se inserează niște gânduri în cap, tinzi să le crezi, iar tu nu le gândești conștient. Alegerile pe care le-am făcut eu atunci nu veneau din lumină, veneau din întuneric. Mi se părea o prostie creștinismul, credința în general. Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam la un moment dat să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri bune, nu sunt din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Alexandra Stan a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică: Mi-am dorit mult să fac asta

Eram în Elveția la un concert, unde în munți și luasem pastile de somn, ca să nu mă mai trezesc. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu. La evenimentul ăla era și președintele Elveției de la acea vreme, venisă toți să mă cunoască, era o petrecere privată la o stațiune de schi. Eu voiam să mă cunoască și eu nu mai voiam să trăiesc.", a mărturisit Alexandra Stan în cadrul podcastului Fain și Simplu cu Mihai Morar.

Alexandra Stan nu și-a crezut tatăl, când acesta îi spunea care este situația reală

Chiar dacă tatăl său a avertizat-o în acea perioadă, spunându-i faptul că Marcel îi oferă mult mai puțini bani decât merită de fapt, artista nu a a vrut nicio clipă să-l creadă, fiind prea influențată.

Alexandra Stan a răbufnit după ce a fost criticată pentru aparițiile incendiare: “Îmi doresc să nu mai conteze imaginea”

"Tata îmi zicea mereu că a văzut mailuri, că a auzit niște discuții în care promoterii îi spuneau faptul că era vorba despre alte sume decât cele pe care mi le spunea mie Marcel. Eu una două mă duceam și le ziceam lor, lui Marcel și lui Andrei, iar ei ziceau "Daa, bine că zice taică-tu care bea, și tu îl crezi pe el, în loc de noi." Ziceau că e un om de neîncredere și eu îi ziceam să nu se mai bage. Copiii trebuie duși de mici la psiholog, ca să nu ajungă ca mine și să ia astfel de decizii. Un copil la 19 ani trebuie să știe foarte bine ce vrea de la viață, să nu fie manipulat. Marcel crede că încă el are dreptate. Atunci când s-a întâmplat el lupta pentru drepturile lui. Eu l-am iertat oricum, i-am scris și scrisori, dar după le-am dat foc. Practic m-am trezit dintr-un șoc.", a continuat aceasta.

Alexandra Stan, despre divorțul de Emanul Necatu. Cum vede artista lucrurile în prezent: ”Mi-am dat seama că am făcut ceva bun”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 20 mai 2022, 17:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience