Alexandra Stan dezvăluie motivul divorțului. Cum a trădat-o fostul soț: „El zice că nu, că e percepția mea”

Alexandra Stan și Emanuel Necatu, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan și Emanuel Necatu, foto Instagram

Alexandra Stan spune că a avut de suferit din cauza fostului ei soț, Emanuel Necatu.

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut anul trecut și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Nu a durat mult nici până și-au spus adio. Mariajul lor a durat câteva luni. 

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista a vorbit despre eșecul mariajului și spune că unul dintre motivele care au dus la despărțire ar fi și faptul că Emanuel Necatu a pozat în salvator la începutul relației, însă s-a divedit a fi un abuzator. Vedeta spune că ea este extrem de empatică și că i se întămplă deseori ca oamenii să o dezamăgească în acest fel. 

„Da, o grămadă de oameni s-au prezentat ca fiind salvatori, dar ei au fost abuzatori. Mi s-a întâmplat asta chiar și cu Emanuel, fostul soț. Fix așa l-am perceput. Bine, el zice că nu, că e percepția mea și că niciodată nu s-a prezentat așa. Dar fix așa s-a prezentat, ca un salvator.

Îmi zicea că am foarte mulți oameni care îmi vor răul și care îmi trimit gânduri negative și el a lucrat non-stop, făcea rugăciuni ca să mă ajute să scap de energia aia”, a declarat Alexandra Stan, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.


A încercat să se sinucidă

Alexandra Stan a trecut printr-o adevărată dramă în perioada în care a fost într-o relație cu Marcel, cel ce i-a fost și manager. Pe lângă faptul că acesta a băgat-o pe artistă în spital, în urma unei bătăi foarte grave, Alexandra Stan a mărturisit acum faptul că, în realitate, lucrurile au stat și mai rău de atât. Din cauza faptului că nu se regăsea deloc în acea perioadă, vedeta a căzut într-o depresie adâncă și a încercat să-și pună capăt zilelor, în mai multe rânduri.

Alexandra Stan: Ei voiau să mă cunoască și eu nu mai voiam să trăiesc.

"Când ți se inserează niște gânduri în cap, tinzi să le crezi, iar tu nu le gândești conștient. Alegerile pe care le-am făcut eu atunci nu veneau din lumină, veneau din întuneric. Mi se părea o prostie creștinismul, credința în general. Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam la un moment dat să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri bune, nu sunt din lumină, de la Dumnezeu, bune.


Eram în Elveția la un concert, unde în munți și luasem pastile de somn, ca să nu mă mai trezesc. A venit tatăl meu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu. La evenimentul ăla era și președintele Elveției de la acea vreme, veniseră toți să mă cunoască, era o petrecere privată la o stațiune de schi. Ei voiau să mă cunoască și eu nu mai voiam să trăiesc.", a mărturisit Alexandra Stan în cadrul podcastului Fain și Simplu cu Mihai Morar, potrivit Spectacola. 

 

Tatăl vedetei a încercat să o avertizeze

Mai mult, artista spune că tatăl ai a încercat să o avertizeze cu privire la iubitul și managerul ei, spunându-i că acesta îi oferea mai puțini bani decât merita, însă ea nu a vrut să-l creadă. Artista spune că era orbită de dragostea pe care i-o purta lui Marcel.

"Tata îmi zicea mereu că a văzut mailuri, că a auzit niște discuții în care promoterii îi spuneau faptul că era vorba despre alte sume decât cele pe care mi le spunea mie Marcel. Eu una două mă duceam și le ziceam lor, lui Marcel și lui Andrei, iar ei ziceau "Daa, bine că zice taică-tu care bea, și tu îl crezi pe el, în loc de noi." Ziceau că e un om de neîncredere și eu îi ziceam să nu se mai bage. Copiii trebuie duși de mici la psiholog, ca să nu ajungă ca mine și să ia astfel de decizii. Un copil la 19 ani trebuie să știe foarte bine ce vrea de la viață, să nu fie manipulat. Marcel crede că încă el are dreptate. Atunci când s-a întâmplat el lupta pentru drepturile lui. Eu l-am iertat oricum, i-am scris și scrisori, dar după le-am dat foc. Practic m-am trezit dintr-un șoc.", a continuat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 23 mai 2022, 08:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience