Alexandra Stan, diagnosticată cu o boală autoimună. Artista e hotărât să lupte: „Am zis: Ok, bun, eu nu fac cancer”

Data publicării:

Alexandra Stan a fost diagnosticată cu Tiroidită Hashimoto, o boală autoimună  în care sistemul imunitar atacă tiroida, glanda mică de la baza gâtului, situată sub „mărul lui Adam'.

Invitată în podcastul „„Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, artista a dezvăluit cum a reacționat în momentul în care a primit diagnosticul, dar și care crede că sunt cauzele care au dus la declanșarea bolii. 


„Doctorul mi-a spus că depunerile pe care le aveam eu de calcitonină, care este un hormon, sunt foarte rare, că de obicei apar doar în cazul unui cancer. Am zis: „Ok, bun, eu nu fac cancer! În momentul ăsta tai tot ce e negativ și toxic în viața mea!”', a povestit Alexandra Stan, în podcastul „Fain & Simplu.

Artista crede că are un dezechilibru al chackrelor


Alexandra Stan spune că este de părere că în spatele bolii ar sta unele dezechilibre ale chackrelor, care ar fi împiedicat-o și să se exprime liber în ultima vreme. 

„Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut.

Aici (n.red.: în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu, mulți ani și mai ales la Survivor, aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni', mai declara Alexandra acum câteva luni, potrivit Viva. 


Artista a avut probleme de sănătate după participarea la Survivor România 2021.

Vedeta spune căperioada petrecută pe insula Dominicană i-a afectat grav sănătatea și că i-a acutizat unele probleme pe care le avea deja. 


„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda.

Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea. Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii.

Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc.‘, a spus Alexandra acum ceva timp, potrivit Viva. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel